Dacia shortlease

Voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele auto uit het middensegment zal zich thuis voelen in een Dacia. Betrouwbaarheid is één van de belangrijkste pijlers van dit Roemeense automerk. De auto’s kenmerken zich door eenvoud in combinatie met het hoogste comfort en kwaliteit, wat dit merk een uitstekende keuze maakt in de prijs/kwaliteit verhouding. Een Dacia shortlease is ook bij Dealerleasing mogelijk. Wij bieden de verschillende modellen van Dacia aan tegen onze scherpe shortlease tarieven. Dankzij onze service en transparantie komt u bij de aanschaf van uw auto nooit voor verrassingen te staan. Een keuze voor Dacia is waarschijnlijk gebaseerd op het feit dat u als zakelijke rijder op zoek bent naar een degelijke auto die u veilig naar uw bestemmingen brengt. Prijs/kwaliteit is het grootste wapen van Dacia! Op deze pagina vindt u ons aanbod van der verschillende Dacia modellen. Als u op zoek bent naar meer informatie over de populairste modellen, dan kunt u rustig verder lezen.

Dacia Duster lease

De Dacia Duster is een compacte SUV en de goedkoopste auto beschikbaar in deze klasse. De auto is niet voorzien van een luxe design en technische snufjes, maar voorziet u wel volledig in uw behoefte. De Dacia Duster is een hele degelijke auto die voorzien is van de belangrijke onderdelen die het rijcomfort en veiligheid bevorderen. De Dacia Duster is ook bij Dealerleasing beschikbaar als shortlease. Sinds 2010 is deze auto alweer beschikbaar. De Duster is al jarenlang erg populair onder SUV rijders. Over het algemeen zijn SUV’s vanwege de grootte vrij prijzig. Dat geldt niet voor de Dacia Duster. Het feit dat de auto erg veilig is en dat er aan comfort geen gebrek is, maakt deze auto erg populair onder leaserijders. De Dacia Duster is dus een uitstekende keuze voor een shortlease.

Dacia Logan lease

De Dacia Logan is één van de bekendste modellen van het merk Dacia, vanwege het feit dat deze al enige tijd op de markt beschikbaar is. In 2004 verscheen de eerste Logan. Het is een auto uit het type middenklasse waarvan de laatste generatie in 2012 werd gelanceerd. De auto is ook beschikbaar als MCV, Van en Pick-up. De Logan MCV werd in 2006 gelanceerd als stationwagen variant op de Logan. Dit was vervolgens ook de reden om de Dacia Sedan niet meer te verkopen. Ook als bedrijfswagen is de Dacia Logan Van op de markt, eveneens als de Logan Pick-up. Deze zijn in 2007 geïntroduceerd. Bij Dealerleasing kunt u een Dacia Logan voordelig shortleasen. Wij kopen ook dit model scherp voor u in, waardoor u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Dacia Sandero lease

De Dacia Sandero is een andere populaire auto van Dacia die u kunt kiezen voor een shortlease bij Dealerleasing. De compacte vijfdeurs hatchback toont veel gelijkenissen met de Renault Clio. Beide auto’s kom dan ook uit dezelfde fabriek van Renault. De auto werd voor het eerst op de markt gebracht in 2008 en kreeg in 2012 een behoorlijke update. Ook onder de motorkap werden de nodige aanpassingen gedaan. In 2016 volgde opnieuw een update, waardoor de Sandero nu in een erg moderne uitvoering op de markt beschikbaar is. Net als bij alle andere modellen van Dacia staat ook bij de Sandero de verhouding tussen prijs en kwaliteit voorop. Er is overduidelijk niks vergeten, Een Dacia Sandero is daarom een uitstekende keuze voor elke zakelijke rijder die op zoek is naar een prima auto voor een hele scherpe prijs!