Fiat shortlease

Een Fiat lease kunt u het beste doen in de vorm van shortlease. Op deze manier zit u niet vast aan langdurige contracten en kunt u genieten van het rijden in een Fiat zolang u zelf wilt. Fiat is een Italiaans merk dat al sinds jaar en dag bekend is om de Italiaanse klasse. Het rijden in één van de vele modellen van Fiat geeft een gevoel van traditie. Zo is de vernieuwde Fiat 500 één van de populairste auto’s in de middenklasse. Fiat hecht waarde aan de historische oorsprong en dat merkt u ongetwijfeld in de details van uw Fiat. De Fiat-groep is een autofabrikant waar onder andere ook Ferrari aan verbonden is. Het shortleasen van een Fiat zorgt er dus voor dat u de weg op gaat met een auto die voorzien is van technologie op basis van jarenlange innovatie. Bij Dealerleasing hebben we verschillende modellen van Fiat beschikbaar. Hieronder geven we meer informatie over de meest populaire modellen.

Fiat 500 lease

De Fiat 500 is een auto die in de 20e eeuw veelvuldig op de straten te zien was. Deze auto werd al in 1957 op de markt gebracht. Een volledig nieuwe auto werd in 2007 voor het eerst geproduceerd. Het leuke aan deze auto is dat de details van de auto uit 1957 in stand zijn gehouden. Op deze manier krijgt u dus echt het gevoel van traditioneel autorijden. Natuurlijk zijn alle technologische veranderingen doorgevoerd, waardoor u gaat rijden in een moderne auto met een historisch gevoel. De Fiat 500 is momenteel een erg populaire auto onder de zakelijke liefhebbers van kleinere auto’s. Het motorgeluid uit de vorige eeuw is in de nieuwe Fiat 500 verbluffend goed verwerkt tot in de kleine details. Dankzij de krachtige, moderne motor kunt u zich uitstekend door het verkeer bewegen. Een Fiat 500 shortlease is bij Dealerleasing absoluut mogelijk voor elke zakelijke rijder die op zoek is naar een nuttige auto die u snel naar uw bestemming brengt. Profiteer net als bij alle andere auto’s van de voordelen van het shortleasen.

Fiat Panda lease

Ook de Fiat Panda is al sinds jaar en dag op de markt beschikbaar. Daarmee bevestigt Fiat opnieuw de status van een traditioneel automerk. Het feit dat deze auto’s na al die jaren nog steeds functioneel en populair zijn, zegt veel over de innovatiekracht van dit merk. Dit geldt ook voor de Fiat Panda, welke al in 1980 werd geboren. In 2004 mocht deze auto zichzelf de auto van het jaar noemen. Tot aan 2003 werd er geen nieuwe generatie gebouwd, maar vanaf dat moment kwam er een moderne variant op de Fiat Panda beschikbaar. Dat ging met succes, omdat Fiat met deze auto iets meer opschoof naar het premium segment. Een ruimere auto, met meer luxe en toch compact blijven. Dit alles zorgt ervoor dat de Fiat Panda vandaag nog steeds erg geliefd is bij leaserijders. Bent u dus als ZZP’er, starter of andere zakelijke rijder op zoek naar een eenvoudige auto voorzien van enkele luxe toevoegingen? Dan is de Fiat Panda geschikt voor u als shortlease bij Dealerleasing.

Fiat Punto lease

Ook de Fiat Punto kent zijn oorsprong in de 20e eeuw. De auto werd in 1993 gelanceerd als vervanger van de Fiat Uno. Met deze auto is Fiat aanwezig op de markt van comfortabele hatchbacks uit de middenklasse. In 2003 kwam Fiat met een grotere variant van de Fiat, de Fiat Grande Punto. De technologische ontwikkelingen maken dat de auto steeds verder naar het premium segment verschuift. De Punto staat bekend als een erg zuinige auto en zal u daarom veel plezier geven tijdens het rijden. Het is altijd prettig om dat goed te merken in de portemonnee. Omdat u bij Dealerleasing een shortlease Fiat Punto kunt afnemen, is dat het enige waar u zich zorgen om hoeft te maken. Alle andere bijkomende zaken zijn in de shortlease inbegrepen. Dit geldt voor alle shortlease contracten.