Ford shortlease

De auto’s van Ford worden wereldwijd verkocht. De Ford Motor Company is de op vier na grootste autofabrikant ter wereld. De historie van dit automerk lopen door de gehele 20e eeuw heen en kent zijn oorsprong in de Verenigde Staten. Onder andere automerken Volvo, Land Rover, Rover, Jaguar en Aston Martin zijn onderdeel geweest van Ford. Het imperium van dit Amerikaanse merk is dus behoorlijke groot. Tegenwoordig kennen we Ford natuurlijk van de ruime stationwagens, maar ook van de klassieke Ford Mustang. Een Ford shortlease kunt u het beste bij Dealerleasing afsluiten vanwege onze voordelen. Zo zijn onze prijzen erg scherp dankzij ons goede inkoopbeleid in Ford auto’s. Op deze pagina vindt u ons aanbod in Ford. Wilt u meer weten over de populaire modellen van Ford, dan vertellen wij u daar graag meer over.

Ford Fiesta lease

De Ford Fiesta werd al in 1976 geïntroduceerd door het Amerikaanse autoconcern. In 2017 kwam alweer de zevende generatie op de markt, wat dit model een echte klassieker uit de 20e eeuw maakt. Met name vanaf de introductie van de zesde generatie in 2008 ging het erg goed met de Ford Fiesta. Deze auto is beschikbaar in verschillende varianten, dus een goede keuze maken is erg belangrijk. U kunt namelijk bijvoorbeeld kiezen voor de stijlvolle Titanium of Vignale. De Fiesta Active is een wat hoger model met kunststof bumper randen. De Fiesta ST is al bekend bij het publiek als het sportieve model. Voor de sportieve rijders is dit dus een uitstekende keuze. Het rijcomfort met een geweldig gevoel voor wegligging maakt deze auto zeer populair bij elke type autorijder. Voor elke zakelijke rijder die op zoek is naar een uitstekende auto van Amerikaanse topkwaliteit kan zeker zijn of haar keuze laten vallen op de Fiesta. Bij Dealerleasing helpen we u graag een keuze te maken en vertellen we u meer over de voordelen van shortleasen.

Ford Focus lease

Een Ford Focus shortlease is ook een uitstekende keuze als u geïnteresseerd bent in een auto die u voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Ford staat bekend het brede allround merk te zijn en dat geldt voor de Ford Focus ook. In 1998 werd dit model voor het eerst verkocht. De sportieve zakelijke rijder kan zich sinds 2015 weer thuis voelen in de Focus RS, maar over het algemeen staat de Focus bekend als een auto geschikt voor iedereen. De ruimte en comfort zijn kenmerkend aan dit merk. Bij Dealerleasing kunt u een Ford Focus shortleasen tegen de scherpst mogelijke tarieven. Net als alle andere modellen van Ford kopen we ook de Focus scherp voor u in.

Ford Kuga lease

In de wereld van SUV’s is Ford geen onbekende speler. De Ford Explorer uit 1991 stond aan de basis van het tijdperk SUV’s dat uiteindelijk vervelend afliep voor Ford. Maar het Amerikaanse automerk zou zichzelf niet zijn als ze het niet opnieuw zouden proberen. Met succes, want de Ford Kuga is vandaag de dag een populaire compacte SUV. De concurrentie wordt onder andere aangegaan met de Kia Picanto en de Volkswagen Tiguan. De basis van de Focus werd gebruikt waardoor er een hele degelijke auto op de markt verscheen. Een aantal belangrijke verbeteringen in het design in 2016 zorgen ervoor dat u in een moderne SUV gaat rijden als u de keuze maakt voor een Kuga. Deze stoere SUV is uitermate geschikt voor zakelijke rijders die zichzelf willen laten zien. Bij Dealerleasing kunnen we u alles vertellen over deze auto en de bijkomende voordelen als u kiest voor shortlease.

Ook hebben wij meerdere bedrijfswagens van Ford beschikbaar. Zo is bijvoorbeeld de Ford Transit Connect erg populair.