Hyundai shortlease

Hyundai is één van de meest vooruitstrevende automerken die in de branche te vinden zijn. Een Hyundai shortlease is dan ook een uitstekende keuze voor iedereen die graag meegaat met de tijd en een auto wil die voorzien is van de laatste technische snufjes. Hyundai is ook Koreaans voor moderniteit, dat probeert dit merk dan ook uit te stralen. Het Zuid-Koreaanse automerk zorgt ervoor dat u met een heerlijk gevoel in uw auto kunt stappen. Dit komt omdat zij zich focussen op auto’s die geschikt zijn voor iedereen. Zo zijn de nieuwe Hyundai’s ook zeer geschikt als zakelijke auto. De nieuwere modellen schuiven iets verder op naar het premium segment, waardoor zij inmiddels al een aardig merkimago beginnen op te bouwen. Ook dit merk is beschikbaar bij Dealerleasing. Onze adviseurs vertellen u graag alles over deze auto’s en adviseren u welke auto het meest geschikt is. Wilt u meer weten over de populaire modellen van Hyundai? Lees dan verder.

Hyundai i10 lease

De Hyundai i10 is het compacte model van dit merk die in India en Turkije worden geproduceerd. Sinds 2008 is deze auto beschikbaar op de Nederlandse markt. Bij een nieuwe aanschaf komt u in het bezit van de generatie uit 2014. Het kleinste model van de Aziatische fabrikant kenmerkt zich in de karakteristieke koplampen. Het compacte model is tevens als vele andere modellen uit deze klasse zeer populair. Vergelijkbare auto’s zijn bijvoorbeeld de Citroën C1, de Toyota Aygo of de Peugeot 107. Een ZZP’er, starter of andere zakelijke rijders kan zich uitstekend thuis voelen in een Hyundai i10 vanwege het comfort en gemak tijdens het rijden. De compacte uitvoering zorgt ervoor dat u zich eenvoudig door het verkeer kunt manoeuvreren. Onze adviseurs vertellen u graag meer over dit model.

Hyundai i20 lease

De Hyundai i20 is de grotere variant van de i10 en bevindt zich in de economy klasse auto’s. De auto werd voor het eerst geproduceerd aan het einde van 2008. De vijfdeursauto concurreert met bijvoorbeeld de Opel Corsa, Renault Clio en Volkswagen Golf. De i20 is geschikt voor iedereen die een net wat ruimere auto zoekt dan bijvoorbeeld de i10. Ook is er een mogelijkheid om een voorkeur te geven aan een driedeurs auto. Dan is de Hyundai i20 STC een variant op deze auto. In 2015 is de laatste generatie gelanceerd. We kunnen dus inmiddels alweer 10 jaar genieten van deze prachtige toevoeging aan het straatbeeld. U zult zich uitstekend op uw gemak voelen in een Hyundai i20. We adviseren u over het gebruik van deze auto en staan klaar voor al uw vragen. Bij Dealerleasing krijgt u de scherpste shortlease deals, ook voor de Hyundai i20.

Hyundai Tucson

De Hyundai Tucson is ook bij Dealerleasing beschikbaar als shortlease. Deze compacte SUV is alweer sinds 2004 op de markt beschikbaar. De auto is nog steeds erg populair, maar bij de introductie ging de verkoop hard. Dit kwam met name vanwege de scherpe prijzen die Hyundai aanhield. In 2010 begon Hyundai met de verkoop van de ix35 als vervanger van de Tucson, maar in 2015 werd toch weer bedacht om terug te stappen op het oude vertrouwde merk. De Tucson is vergelijkbaar met de Kia Sportage. Dat is niet zo gek, want Kia is overgenomen door Hyundai. Een Hyundai Tucson is een uitstekende SUV uit de middenklasse die u op een comfortabele manier van A naar B brengt. De SUV rijder geeft voorkeur aan comfort en gemak, dat ontbreekt bij deze auto zeker niet. De adviseurs van Dealerleasing vertellen u graag meer over de Tucson.