Mercedes-Benz shortlease

Een Mercedes-Benz shortlease is geschikt voor elke zakelijke rijder die op zoek is naar een auto waarmee hij of zij klasse kan uitstralen. Dit Duitse automerk is al meer dan 100 jaar actief en vestigt zich tegenwoordig in het hoogste segment van auto’s. De variatie in het aanbod van Mercedes-Benz is hoog, want naast personenauto’s produceert dit merk zo ongeveer elk ander vervoersmiddel die we vandaag de dag kennen. De iconische driepuntige ster die we in het logo terugzien verwijst symbolisch ook naar het bouwen van motoren voor op land, in de zee en in de lucht. Mercedes-Benz is gefuseerd met Benz en dit merk is eigenlijk de grondlegger van de hedendaagse auto industrie. Tegenwoordig kennen we Mercedes-Benz van de auto’s van hoogwaardige kwaliteit, perfect geschikt voor elke zakelijke rijder. Een ZZP’er, starter, iemand uit het MKB of uit welke zakelijke vorm dan ook, met een Mercedes-Benz kan je bij klantrelaties aankomen. Een Mercedes-Benz shortlease is beschikbaar bij Dealerleasing. Wij adviseren u over elk model en vertellen u over alle voordelen. Hieronder vertellen we u graag meer over de populaire Mercedes-Benz modellen.

Mercedes-Benz A klasse lease

In de jaren 90 groeide de populariteit van compacte auto’s. Mercedes-Benz was voor die tijd daar geen grote speler in, maar bracht uiteindelijk in 1997 de Mercedes-Benz A-klasse uit. Dit was ook direct de kleinste Mercedes-Benz die ooit werd geproduceerd. Een Mercedes-Benz straalt klasse uit. Met de A-klasse hebben ze dit imago weten te behouden. In de 21e eeuw concurreert dit model nog steeds met auto’s zoals bijvoorbeeld de Audi A3 en BMW 1-serie. De power, het rijcomfort en de wegligging bepalen met recht dat deze auto echt tot het premium segment behoort. Deze hatchback heeft een sportief karakter, waardoor de auto zeer populair is bij veel zakelijke rijders. Een Mercedes-Benz A klasse shortlease is dan ook een uitstekende keuze. Wij bij Dealerleasing vinden service erg belangrijk, daarom vertellen we u graag over dit model en alle voordelen die u kunt krijgen.

Mercedes-Benz B klasse lease

De Mercedes-Benz B klasse bevindt zich een beetje tussen verschillende type auto’s in. Het merk noemt het zelf een Compact Sport Tourer. Het is eigenlijk een combinatie van een hatchback, stationwagen en coupé. In 2005 werd deze auto gelanceerd en in 2011 ging de laatste generatie in de verkoop. De Mercedes-Benz B klasse is gebaseerd op de A-klasse maar richt zich hierin meer op zuinige motoren. Dit scheelt natuurlijk behoorlijk in de portemonnee. Een B klasse kunt u eenvoudig aanschaffen als shortlease. Dankzij die zuinige motoren profiteert u niet alleen van de voordelen van shortlease, maar bespaart u ook nog eens op die enige kostenpost die u nog heeft naast uw shortlease contract.

Mercedes-Benz C klasse lease

De Mercedes-Benz C klasse is al sinds 1993 op de markt. Inmiddels zijn er vele verschillende varianten op de markt. Zo kennen we de klassieke versies die geproduceerd zijn rond de eeuwwisseling, maar ook de hele nieuwe auto’s uit de afgelopen jaren. Aan vermogen geen gebrek in deze auto’s. Met een C-klasse kunt u genieten van rijcomfort van hoge klasse. Elke zakelijke rijder voelt zich comfortabel en op zijn of haar gemak in een Mercedes-Benz. De C klasse is daar absoluut geen uitzondering in. Bij Dealerleasing vindt u de scherpste aanbiedingen voor deze auto en voor alle andere modellen van Mercedes-Benz. We helpen u dan ook graag met het kiezen van een geschikte C klasse voor u. Dankzij ons scherpe inkoopbeleid bieden we u een shortlease contract aan tegen prijzen die u nergens anders zo laag ziet.