Mini shortlease

De auto’s van Mini zijn voor iedereen herkenbaar op de weg. Ze hebben een uniek design. Ook van binnen en onder de motorkap zijn deze auto’s uniek, wat ervoor zorgt dat deze auto’s zeer geliefd zijn bij een select groepje autorijders. De Mini Cooper is natuurlijk het bekendste model van deze Britse autofabrikant. Bij het design heeft Mini altijd de ouderwetse contouren in stand gehouden, wat de auto vandaag de dag karakteristiek maakt. BMW is de producent van dit automerk. Het rijden in een Mini betekent eigenlijk dat u kunt rekenen op twee zaken. De motor is onvoorstelbaar krachtig voor een compacte auto en de grip in bochten is fenomenaal. Dit maakt het een erg populair merk onder de liefhebbers van compacte auto’s. Het uiteenlopende vermogen in de motor wordt natuurlijk gecreëerd door de producent, BMW. Bij dit merk is in het algemeen bekend dat zij vaak de snelheidsduivels op de weg zijn. Een Mini leasen is iets wat u goed moet overwegen, daarom willen we u bij Dealerleasing graag helpen met het maken van de juiste keuze. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over deze auto’s, maar we vertellen u nu ook graag meer over de populaire modellen.

Mini Cooper lease

De Mini Cooper is het klassieke model van Mini. Tegenwoordig is deze beschikbaar als bijvoorbeeld de Mini Cabrio of Mini Countryman lease. De auto’s van Mini bestaan uit drie varianten, de One, de Cooper en de Cooper S. Met de Cooper heeft de producent BMW de geschiedenis van het merk in stand gehouden. Voordat BMW het bedrijf overnam was de Cooper in de 20e eeuw op de weg te vinden. Tegenwoordig herkennen we de Mini Cooper aan de platte en vierkante carrosserie. In de compacte klasse bevindt de Mini Cooper zich in het premium segment. Het rijcomfort en de krachtige motor zijn hier de belangrijkste oorzaken van. Voor elke zakelijke rijder is een Mini Cooper een uitstekende keuze. Bij Dealerleasing kunt u een Mini Cooper shortleasen tegen scherpe tarieven en hoge voordelen. Wist u bijvoorbeeld dat u met shortlease profiteert van alle voordelen die normaal leasen met zich mee brengt? Zo is bijvoorbeeld schade en onderhoud in de prijs inbegrepen.

Mini Countryman lease

Zelfs een automerk dat bekend staat om de compacte auto’s heeft inmiddels een compacte SUV op de markt gebracht in de vorm van de Mini Countryman. Deze crossover SUV is uniek in zijn klasse en eigenlijk niet te vergelijken met andere modellen. Net als andere modellen van Mini is ook de Countryman beschikbaar in de One, Cooper en Cooper S. De vierwielaandrijving zorgt ervoor dat u zich met deze Mini Countryman uitstekend kunt vervoeren. Het rijden in een Mini zal voelen als een genot. De kracht van de motor en het comfort die in de crossover Countryman terug te vinden is maakt dit een prachtige auto voor elke zakelijke rijder. Of u nu ZZP’er bent of als u zich als starter op de zakelijke markt begeeft. Met een Mini Countryman kunt u zich zeker vertonen bij klanten. Onze adviseurs vertellen u graag alles over de Mini Countryman.

Mini Clubman lease

Als stationwagen heeft Mini de Clubman op de markt gebracht. Ook voor een Mini Clubman shortlease bent u bij Dealerleasing aan het juiste adres. Deze auto ging voor het eerst in 2008 over de toonbank. De auto is een stuk langer dan de hatchback variant van Mini. Zoals alle andere modellen van Mini is ook de Clubman beschikbaar in de One, Cooper en Cooper S. Het formaat van de Mini Clubman is bij de introductie van de tweede generatie in 2015 fors gestegen. De kracht van de auto en het comfort bij het sturen van deze auto zijn uitstekend in stand gehouden, ondanks dat deze Mini toch een stuk langer is. Dat maakt de auto van binnen een stuk comfortabeler, maar van buiten iets robuuster. Graag geven onze adviseurs u meer advies over de keuze van een mooie Mini. Ongetwijfeld zal de Mini Clubman ook uw interesse hebben gewekt