Peugeot shortlease

Een Peugeot shortlease is geschikt voor elke zakelijke rijder met een voorkeur voor Franse klasse. Het merk Peugeot is onderdeel en tevens naamhouder van het Franse auto imperium PSA. Hier zijn onder andere ook Citroën en Opel aan verbonden. Peugeot kent een lange historie. De oprichting was officieel al in 1810. De familie Peugeot heeft vandaag de dag nog steeds 30% van de aandelen in het bezit. Ook in de autosport kent dit automerk een roemrijke geschiedenis. Tegenwoordig kennen we Peugeot als een automerk van hoge Franse klasse die met vele modellen de markt domineren. Peugeot heeft inmiddels door de geschiedenis heen al 50 miljoen auto’s geproduceerd. Die ervaring straalt het merk uit in de productie van nieuwe auto’s. Deze nieuwe auto’s zijn erg populair bij ZZP’ers, starters of andere zakelijke rijders. Graag adviseren we u bij Dealerleasing over de vele modellen van Peugeot. Een Peugeot shortlease is altijd een uitstekende keuze. Hieronder vindt u een beschrijving van de populairste modellen van Peugeot. Daarnaast hebben wij meerdere Peugeot bedrijfswagens beschikbaar als shortlease.

Peugeot 108 lease

De Peugeot 108 is een auto uit de compacte miniklasse. Het is één van de meest bekende auto’s uit deze klasse. Peugeot heeft dit model samen met Toyota ontwikkeld. Om die reden lijkt de auto erg op de Toyota Aygo en ook de Citroën C1. Alle drie de auto’s beschikken over dezelfde chassis, motor en transmissie. Met de 107 is Peugeot op de populaire markt van mini auto’s een grote speler. Als zakelijke rijder is de 107 een perfecte keuze voor iedereen die graag in een compacte auto rijdt die simpel te besturen is. Bij Dealerleasing adviseren we u graag over de 107 en de gelijkenissen met andere modellen uit deze klasse. Shortleasen is ook interessant met de Peugeot 107. U kunt dan genieten van alle voordelen die shortlease met zich mee brengt.

Peugeot 3008 lease

De Peugeot 3008 is de SUV van Peugeot. Deze auto is in 2009 gelanceerd en ook bij Dealerleasing beschikbaar als shortlease. De 3008 is beschikbaar met verschillende motoren, zoals bijvoorbeeld een dieselmotor. Tegenwoordig is er ook een hybride variant beschikbaar. De tweede generatie werd in 2016 geïntroduceerd en verschilt daarmee behoorlijke van de voorgaande generatie. De auto is een stuk groter geworden, waardoor de 3008 nu een volwaardige SUV is. Ook het stuur werd een stukje kleiner gemaakt, waardoor het sportieve gevoel iets meer naar voren komt. Uiteraard zijn ook de laatste technologische ontwikkelingen in de automarkt toegevoegd aan de 3008. Een Peugeot 3008 shortlease is een uitstekende keuze voor zakelijke rijders. De uitstraling van de auto is subliem te noemen. Onze adviseurs vertellen u graag alles over de Peugeot 3008.

Peugeot 208 lease

De Peugeot 208 is een populaire hatchback die in 2011 op de markt kwam als opvolger van de Peugeot 207. De voordelen die de auto heeft ten opzichte van zijn voorganger zijn behoorlijk. Zo is de auto ruim 100 kg lichter en maakt het gebruik van driecilinder motoren. Dit alles maakt de Peugeot 208 een stuk zuiniger. Dit is natuurlijk gunstig voor de portemonnee en daarom is deze auto zeer geschikt als zakelijke auto. Bij Dealerleasing kunt u een Peugeot 208 shortleasen tegen scherpe tarieven. Bij een shortlease geniet u van alle voordelen die normaal leasen ook met zich mee brengt. De enige kosten die u maakt zijn voor de benzine. Met de Peugeot 208 neemt u een bewuste keuze om ook op deze kosten te kunnen besparen. Graag geven we u advies over de Peugeot 208. We vertellen u dan over alle voordelen van shortlease, zoals na één maand per dag kunnen opzeggen.