Renault shortlease

Automerk Renault is één van de voorlopers op het gebied van elektrisch rijden. Bij Renault heerst er geen twijfel dat elektrisch rijden de absolute toekomst. Sinds de opkomst van elektrisch rijden in 2011 heeft het automerk als 200.000 elektrische auto’s verkocht. Daarom heeft Renault zich ook uitgeroepen tot het meest succesvolle elektrische automerk in Europa. Bij de keuze voor een elektrische auto van Renault heeft u niet de keuze uit slechts één of twee modellen wat gebruikelijk is bij de meeste automerken. Het aanbod van Renault voorziet in een complete range aan elektrische bedrijfswagens. Dit aanbod wordt in de toekomst alleen maar groter met het streven om 10% van elke gebouwde Renault elektrisch te maken. Heeft u interesse in het zakelijk elektrisch leasen van een Renault? Dealerleasing helpt u hier graag bij. Wij zijn gespecialiseerd in de zakelijke markt en begrijpen daarom dat bedrijven behoefte hebben aan flexibele leasecontracten. U kunt uw shortlease contract dan ook maandelijks opzeggen. Hieronder geven we meer informatie over de meest populaire modellen.

Renault Zoe lease

De volledige elektrische Renault Zoe rijdt tegen een bijtelling van slechts 4% niet alleen comfortabel maar ook in stilte. De compacte design auto is een waar modestatement op de weg. Met gestroomlijnde achterlichten en de kenmerkende LED verlichting rijd u als zakelijke leaser stijlvol naar uw volgende afspraak. Met de nieuwste technologie elektromotor heeft de Renault Zoe een actieradius van 300 km en brengt u zo comfortabel en milieubewust naar uw bestemming.

Renault Kangoo Z.E. lease

Heeft u behoefte aan een volledig elektrische bedrijfswagen met uitgebreide laadruimte? Dan is een Renault Kangoo Z.E. iets voor u. Dit model is de eerste elektrische bedrijfswagen met een actieradius van maar liefst 200 km. Met de variatie in lengte, zitplaatsen en versies van de Kangoo Z.E. is er altijd wel een uitvoering die bij uw onderneming past. De Kangoo is daarnaast een van de meest technisch vooruitstrevende bedrijfswagens van dit moment. Met een breed assortiment aan vooruitstrevende technologieën zoals een achteruitrijcamera en parkeersensoren kan deze Renault tot bedrijfswagen van de toekomst gerekend worden. Daarnaast heeft de auto de beschikbaarheid tot inbraakpreventie door bijvoorbeeld de mogelijkheid van het versterken van de ruiten.

Renault Master Z.E. lease

Heeft u behoefte aan een elektrische bedrijfswagen met nog meer laadruimte? Dan is het overwegen van een Renault Master Z.E. de moeite waard. Met de Master worden al uw bedrijfs ritten extra fijn en daarnaast is het design van de auto uitermate geschikt voor leveringen in woonwijken of de stad. Met een actieradius van 120 km en een energieterugwinning zorgt de elektromotor er ook nog eens voor dat de afstanden die u kunt rijden ultiem worden geoptimaliseerd. Voor afstanden met lagere snelheden kunt u ook nog eens gebruik maken van de Eco-modus waardoor uw actieradius verlengd wordt. Bovendien met een laadruimte van 150 liter komt u nooit meer ruimte te kort.

Bent u overtuigd van Renault als uw elektrische bedrijfswagen? Wij helpen u graag bij de keuze uit ons aanbod voor het juiste model dat past bij uw werkzaamheden. Heeft u vragen over het elektrisch leasen van een Renault? Of heeft u een andere vraag over het korte termijn leasen van een elektrische auto? De klantenservice van Dealerleasing helpt u hier graag bij.