Starterslease

Startende ondernemers ondervinden in de markt van auto leasen vaak een vergeten gevoel. Bij Dealerleasing hoeft u zich niet druk te maken over uw zakelijke positie. Wij bedienen namelijk zowel grote als kleine ondernemers. Dealerleasing maakt geen enkel onderscheid in ondernemers die net begonnen zijn of inmiddels al wat ervaring hebben opgedaan. Er is geen enkele opdracht die wij uit de weg gaan. Een zakelijke leaseauto moet beschikbaar zijn voor elke ondernemer, hoelang u ook ondernemer bent. Dit is anders dan bij andere leasemaatschappijen, die starters vaak niet accepteren. Dit heeft te maken met het risico dat er ontstaat. Als startende ondernemer heeft u nog geen zekerheid opgebouwd. Bij Dealerleasing kijken we naar uw persoonlijke situatie en adviseren u een passende mobiliteitsoplossing. Een shortlease is ook zeer geschikt voor starters. Mochten de zaken in de toekomst niet gaan zoals u dat zou willen, dan kunt u eenvoudig van uw leasecontract af. Dat is nou flexibel leasen bij Dealerleasing.

De volgende situaties zien wij vaak bij starters gebeuren:

  • De bank accepteert geen aanvraag voor een financiering
  • Het bedrijf is te jong voor een lease, meestal jonger dan 3 jaar
  • Er zijn geen jaarcijfers beschikbaar

Voor Dealerleasing zijn dit geen redenen om u af te wijzen. U heeft ook geen financiering nodig, wat het risico wat meer beperkt. Als u net uw eigen bedrijf bent begonnen is het prettig om in een representatieve auto bij nieuwe zakenrelaties te arriveren.

De voordelen voor starters

Het grote voordeel voor starters is dat u niet aan lange leasecontracten zit gebonden. Als startende ondernemer bent u vast en zeker op de hoogte van de toekomst. Bij het maken van de toekomstplannen heeft u ongetwijfeld gedacht aan de veranderende mobiliteitsmarkt. Als starter heeft u hiermee een voorsprong genomen op de reeds bestaande zakelijke markt. Shortlease biedt namelijk de uitkomst voor zakelijke rijders die in willen spelen op nieuwe trends en ontwikkelingen. Het wisselen van een auto werkt hetzelfde als een shortlease opzeggen. U kunt namelijk na de eerste maand dagelijks opzeggen. Dit houdt ook in dat u uzelf een upgrade kunt geven op het moment dat de zaken erg goed gaan. Heeft u personeel in dienst? Ook dan kunt u eenvoudig uw personeel van een leaseauto van de zaak voorzien. Onnodige stilstand voorkomt u in dit geval altijd.

Starters profiteren net als andere zakelijke rijders van de vele voordelen van shortlease. U gaat een shortleasecontract aan op basis van full operational lease. Dit houdt in dat u naast het betalen van een maandelijks leasebedrag alleen nog maar hoeft te tanken. Een shortlease is in veel gevallen bijna net zo scherp geprijsd als een normale full operational lease. Dit komt dankzij onze uitstekende marktkennis en het slim inkopen en verkopen van voertuigen.

Als starter profiteert u met een shortlease in ieder geval van de volgende voordelen:

  • Flexibel opzegbaar na de eerste maand
  • Wij hebben geen bankgaranties nodig
  • Wij zijn niet geïnteresseerd in uw jaarcijfers
  • Uw situatie wordt persoonlijke bekeken en we vertrouwen uw toekomstplannen

Net als starters, zijn ook alle andere zakelijke rijders bij ons van harte welkom. Onze specialisten zijn gericht op de zakelijke markt. Ook het MKB, de ZZP’ers en detacheerders kunnen bij ons langskomen voor een persoonlijk gesprek. Omdat wij alle auto’s in voorraad hebben staan, kunnen onze specialisten u een advies geven. Het is ook mogelijk om het gewenste voertuig te bekijken in ons eigen wagenpark. Zo weet u zeker dat u altijd de weg op gaat met het gewenste voertuig.