Volkswagen shortlease

Elektrisch rijden gaat meer en meer de toekomst bepalen van het autorijden. De komende jaren zullen elektrische auto’s alleen nog maar goedkoper, innovatiever en zuiniger worden. Autofabrikant Volkswagen is één van die bedrijven die druk bezig is met de ontwikkeling van elektrische auto’s en elektrisch rijden. Vanaf 2020 neemt Volkwagen bijvoorbeeld een compleet nieuwe serie aan elektrische auto’s in productie genaamd de ID. modellen.

Deze modellen belichamen volgens het autobedrijf de elektrische auto’s van de toekomst. Een verbeterde actieradius, meer comfort, meer luxe en de meest vooruitstrevende technologie zijn enkele elementen die u van Volkswagen kunt verwachten in de toekomst. De toekomst ziet er rooskleurig uit voor Volkswagen, maar ook nu kunt gebruik maken van de elektrische lease van een Volkswagen. Het automerk biedt namelijk volledig elektrische auto’s aan die van alle gemakken zijn voorzien. Bent u geïnteresseerd in het zakelijk leasen van een Volkswagen bij Dealerleasing? Wij helpen u daar graag bij. Wij zijn gespecialiseerd in de zakelijke markt en begrijpen daarom dat bedrijven behoefte hebben aan flexibele leasecontracten. U kunt uw shortlease contract dan ook maandelijks opzeggen. Hieronder geven we meer informatie over de meest populaire modellen.

Bent u enthousiast geworden naar een luxe en comfortabele manier van elektrisch leasen? Dan is een één van de modellen van Volkswagen wellicht iets voor u. Heeft u vragen over het elektrisch leasen van een Volkswagen? Of heeft u een andere vraag over het korte termijn leasen van een elektrische auto? De klantenservice van Dealerleasing helpt u hier graag bij.

Volkswagen Golf lease

Zoals duidelijk mag zijn is de Volkswagen Golf één van de meest verkochte auto’s ter wereld. De geschiedenis van deze auto is lang. Ook in de huidige tijd wordt er nog steeds gewerkt aan nieuwe versies van deze auto. Zo is de Volkswagen Golf 7 op een nieuw platform gebouwd. Deze is voorzien van vele technologische ontwikkelingen en behoort tot het echte premium segment. Met de Golf vond Volkswagen in 1974 een waardige opvolger van de Kever. Tegenwoordig zijn alle andere auto’s zoals de Jetta, Beetle, Touran en Tiguan afgeleid van de Golf. De vele generaties hebben er voor gezorgd dat de markt met dit type auto’s enorm is. Voor elke vraag is dus eigenlijk wel een antwoord. De sportieve rijder zal zich bijvoorbeeld liever schikken met een Golf GTE lease. Dit is een plug-in hybrid met een actieradius van 50 kilometer waarin het volledig elektrisch kan rijden.

Volkswagen e-Golf lease

Het vlaggenschip van elektrisch rijden bij Volkswagen is op dit moment de Volkswagen e-Golf. Deze krachtige, 100% elektrische Golf is al het vertrouwde van een normale Golf maar dan vernieuwend en elektrisch. Met een actieradius van 230 km en een bijtelling van slechts 4% rijd u niet alleen milieubewust maar ook nog eens tegen een voordelig tarief. Deze e-Golf is de ideale auto voor elke leaserijder. De elektrische auto is slechts in 5,5 uur volledig opgeladen en met laadpalen die kunnen snelladen, is uw accu tot 80% gevuld in slechts 45 minuten. Daarnaast straalt de e-Golf standaard heel veel luxe uit en deze luxe kunt u nog meer uitbreiden met de verschillende andere opties die beschikbaar zijn voor deze uitvoering.

Volkswagen Up lease

Met de Volkswagen Up bedient ook deze autofabrikant de vraag naar compacte mini auto’s. Dit type auto’s wordt ook wel als zeer geschikt gezien voor mensen die veel in de stad rijden. De compacte auto’s zijn erg licht en daardoor zuinig in gebruik. De eenvoudige besturing maakt ook de Up een populaire auto onder zakelijke rijders. In 2011 kwam de Up op de markt en in 2013 werd er ook een elektrische variant aangeboden. Voor de liefhebbers van compacte mini auto’s in combinatie met veel vermogen is er ook een Up GTI in 2017 gelanceerd. Een grotere turbo zorgt ervoor dat de auto over 115 pk beschikt, wat erg veel is voor een kleine auto. Bij Shortleasemarkt helpen we u graag in het maken van een keuze en kunnen we u alles vertellen over de Up in combinatie met een shortlease contract.

Volkswagen e-up lease

Legt u wat minder lange afstanden af? Dan is de Volkswagen e-up misschien een goede optie voor u. Met een actieradius van 133 km is de e-up de ultieme compacte stadsauto. Deze elektrische variant van Volkswagen is van alle gemakken voorzien net zoals de e-Golf met het grootste verschil in de actieradius. De Volkswagen e-up laad u volledig op in slechts 6 uur of in 30 minuten via de snellaad functionaliteit. De elektrische auto is standaard voorzien van smartphone integratie, automatische verlichting en het innovatieve City Emergency Braking systeem. Met dit systeem remt de auto zelfstandig bij lage snelheden als er een botsing dreigt. Veilig, milieubewust en luxueus, wat wilt u als leaserijder nog meer?

Volkswagen Polo lease

De Volkswagen Polo is de kleinere auto uit de Volkswagen fabriek. De auto werd in eerste instantie geproduceerd als goedkopere auto, maar tegenwoordig kennen we ook een aantal luxe varianten van de Polo. De Polo heeft hetzelfde onderstel als de Seat Ibiza en de Skoda Fabia, beide ook voortkomend uit dezelfde fabriek. De Polo staat bekend als een praktische auto met veel vermogen, een typische Volkswagen auto. In 2010 werd de Polo uitgeroepen tot auto van het jaar. Een Volkswagen Polo lease bij Shortleasemarkt is interessant voor elke zakelijke rijder die wilt huren op lange termijn of leasen op korte termijn. Wij vertellen u hier graag alles over en benoemen voor u de specificaties van de beschikbare Polo.

Ook heeft het Duitse automerk Volkswagen meerdere bedrijfswagens. Zo kunt u bij Shortleasemarkt gaan voor een Volkswagen Caddy of Volkswagen Transporter.