Auto wijzigen lopend contract
Auto wijzigen lopend contract

Auto wijzigen lopend contract

Al veel ondernemers en particulieren hebben gekozen voor het gemak en de flexibiliteit van een shortleaseauto. Het kan echter voorkomen dat je er tijdens een lopend shortleasecontract achterkomt dat de auto toch niet helemaal bij jou past en dat je de auto dus wilt upgraden, downgraden of omruilen. In dit artikel bespreken we de opties die je hebt terwijl je nog een lopend shortleasecontract hebt. 

Shortleaseauto upgraden

Er zijn verschillende redenen waarom je mogelijk een auto wilt upgraden terwijl je nog een lopend shortleasecontract hebt. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je op zoek bent naar een auto met betere prestaties, een auto die meer ruimte biedt, of een auto die geavanceerdere technologie heeft dan de auto waarin je nu rijdt. Wil jij graag je auto upgraden terwijl je nog een lopend shortleasecontract bij ons hebt? Neem dan contact op met jouw leaseadviseur, die je graag verder helpt.

Shortleaseauto omruilen

Het kan natuurlijk ook voorkomen dat je de shortleaseauto wilt omruilen. Dit kan bijvoorbeeld zijn omdat je de auto wilt up- of downgraden, maar ook omdat je levensstijl verandert, vanwege financiële redenen of simpelweg omdat de auto niet voldoet aan je verwachtingen. Wil jij graag je auto omruilen terwijl je nog een lopend shortleasecontract bij ons hebt? Of ontvang je graag advies over de beste optie voor jou? Neem dan contact op met een van onze leaseadviseurs. 

Shortleaseauto downgraden

Het downgraden van een auto is uiteraard ook mogelijk bij Dealerleasing. Redenen om een auto te downgraden zijn onder andere dat de kosten van je huidige auto te hoog zijn, dat je misschien minder in de auto rijdt of dat je bijvoorbeeld naar de stad verhuist, waardoor een ander type auto gewenst is. Als je een shortleaseauto wilt downgraden, ben je verplicht om de looptijd van het shortleasecontract met enkele maanden te verlengen. Maar, door het downgraden van de auto bespaar je weer op je maandelijkse leasekosten en rijd je altijd in een leaseauto die past bij jouw behoeftes op dat moment. Geïnteresseerd in het downgraden van je shortleaseauto? Neem contact op en bespreek het met je leaseadviseur.

Conclusie

Zoals veel ondernemers inmiddels al ontdekt hebben, bieden shortleaseauto’s ontzettend veel flexibiliteit. Een van die voordelen is onder andere dat het mogelijk is om tijdens je leasecontract nog aanpassingen te doen. Zo is het ook mogelijk om tijdens je contract de auto te upgraden, downgraden of om te ruilen. Heb je een lopend shortleasecontract en wil je graag een andere auto? Neem dan contact op met jouw leaseadviseur. Zij vertellen je graag meer over de mogelijkheden. 

Leasen bij Dealerleasing: de voordelen
  • Laagste prijsgarantie
  • Geen jaarcijfers nodig
  • Levering in heel Nederland

Bekijk hier ons volledige aanbod

Categories
Shortlease Mercedez Benz GLA
Shortlease Mercedez Benz GLA
Vanaf 839,- p/mnd
Hatchback
excl. BTW
22%
Shortlease Citroën Jumpy L3H1
Shortlease Citroën Jumpy L3H1
Vanaf 629,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
excl. BTW
Bijtelling in 2024

Bijtelling in 2024

Alyssa
4 January 2024
Het nieuwe jaar is weer aangebroken, en zoals altijd brengt dit bepaalde veranderingen met zich mee. Voor zakelijke...
Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?