Over Dealerleasing

De start van Dealerleasing

Dealerleasing is een zakelijke shortleasemaatschappij gevestigd in Geldrop, nabij Eindhoven. Al meer dan 10 jaar bieden wij flexibiliteit voor zzp’ers, mkb’ers en wagenparkbeheerders.

 

Jaren geleden bedachten wij dat het tijd was om het doorsnee leasen wat flexibeler te maken. Het initiatief om het concept Dealerleasing te ontwikkelen is dan ook tijdens de crisis in 2010 ontstaan. Doordat de economie in zeer korte tijd steeds onzekerder werd, vooral op langere termijn, wensten ondernemers zich niet meer te verbinden aan langdurige lease contracten. De vraag vanuit de mobiliteitsbranche om (veel) flexibeler te leasen werd daardoor steeds groter. Vanaf het prille begin was de vraag naar shortlease, dus leasen vanaf 1 maand, een feit.

Snelle acceptatie, laagste prijsgarantie en levering in heel Nederland

In de loop der jaren heeft Dealerleasing, naast het bedienen van het MKB, de activiteiten verbreed naar starters en ZZP’ers. Ook deze bedrijven hebben behoefte aan flexibiliteit, omdat men niet altijd zeker weet waar de onderneming bijvoorbeeld een jaar later staat. Ook (tijdelijke) uitbreidingen kunnen middels shortlease keurig opgevangen worden.

 

Inmiddels is Dealerleasing uitgegroeid tot de grootste universele shortlease maatschappij van Nederland. Een feit waar we uiteraard trots op zijn. Klanttevredenheid staat bij ons echt hoog in het vaandel. De klanttevredenheid waarborgen wij door het persoonlijke contact van klant en adviseur. Wij werken met specialisten die meedenken met de ondernemers. Zo heb je altijd het mobiele nummer van jouw adviseur en kun je op werkdagen tot 20:00 uur een WhatsApp sturen of even bellen. Ook in het verdere proces zullen onze medewerkers van contractbeheer, debiteurenbeheer en de werkplaats contact met je behouden zodat er nooit een moment komt dat je met onbeantwoorde vragen zit.

Foto Henry

Wie zijn wij?

"
Persoonlijk meedenken in jouw mobiliteitsvraagstuk

Hulp nodig?

0

jaar

Grootste Shortleaser

Medewerkers
0
Klantbeoordeling
0
Auto's op voorraad
0

Ons team

Commercie

 

Contractbeheer

 

Werkplaats

 

Logistiek

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en persoonlijk advies.

Naam(Required)

Ons kantoor

Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?