Over ons

Op zoek naar een goedkope shortlease auto? Dealerleasing biedt een uitgebreid aanbod shortlease auto’s vanaf slechts € 269,- per maand! Al onze shortlease contracten zijn “all inclusive” en uiteraard tegen de meest voordelige shortlease tarieven. Tevens profiteert u bij ons van de meest gunstige voordelen en voorwaarden. Het uitgebreide wagenpark van onze leasemaatschappij is onderverdeeld in 4 unieke shortlease categorieën, van zuinige en compacte leaseauto’s tot zeer luxe modellen. Kortom, wij bieden u gegarandeerd een passende oplossing voor uw mobiliteitsbehoefte.

Ons shortlease aanbod omvat een breed assortiment aan automodellen in diverse prijsklassen. Klik op een van onderstaande categorieën en bekijk direct online de verschillende modellen. Bij onze leasemaatschappij kunt u al een auto shortleasen tegen een scherp tarief van € 269,- per maand.

  • Zuinig: all-in shortlease vanaf € 269,- per maand
  • Compact: all-in shortlease vanaf € 379,- per maand
  • Comfort: all-in shortleasen vanaf € 449,- per maand
  • Executive: all-in tijdelijke autolease vanaf € 629,- per maand

Wij bieden u de mogelijkheid aan om een shortlease contract af te sluiten met een minimale looptijd van slechts 1 maand! Na afloop van deze contractperiode kunt u profiteren van een flexibel opzegtermijn. Ook voor het shortleasen van een auto met 14% bijtelling tegen een vaste lage prijs gaat u naar Dealerleasing. Naast ons aanbod van personenauto’s, beschikken wij over een ruime keuze aan  bestelwagens. Onze complete shortlease oplossingen zijn daarom ook uitermate geschikt voor startende ondernemers. Met name voor ZZP-ers die regelmatig op projectbasis werken en bedrijven die tijdelijk hun wagenpark willen uitbreiden, is shortlease de ideale oplossing. Wij hebben voor iedere denkbare mobiliteitsvraag een passende oplossing.

Gratis haal- en brengservice

Is uw auto toe aan onderhoud? Dan maakt u eenvoudig en snel een onderhoudsafspraak. Wij komen op de dag van uw voorkeur uw personenauto of bestelwagen bij u op locatie halen en voorzien u dan direct van vervangend vervoer. Zodra wij het onderhoud hebben uitgevoerd, komen wij uw leaseauto wederom bij u op locatie omwisselen met de auto die u als vervangend vervoer van ons heeft ontvangen.

All-inclusive leasen

Alle contracten bij Dealerleasing zijn all inclusive. Zo least u bij ons standaard met een All Risk verzekering (Europese dekking). In deze verzekering zit; pechhulp in binnen- en buitenland, volledig onderhoud en reparatie, inzittenden verzekering, rente, afschrijving en houderschapsbelasting, direct vervangend vervoer bij onderhoud en schade en gratis haal- en brengservice bij onderhoud inbegrepen. Dat is nog eens super compleet!

Alle voordelen

Dealerleasing is niet alleen de goedkoopste, maar ook de grootste shortleasemaatschappij van Nederland. Onze shortlease company onderscheidt zich sterk van de gevestigde leasemaatschappijen door te excelleren in 3 belangrijke aspecten:

  1. Flexibele opzegtermijnen: na de afgesproken vaste contractperiode zijn alle shortlease contracten per maand opzegbaar. U zit dus geen 36, 48, of zelfs 60 maanden vast aan het leasecontract. Wel geldt: hoe langer shortleasen, hoe goedkoper de maandbedragen.
  2. Goedkope shortlease tarieven: Dealerleasing houdt de meeste zaken in eigen beheer. Dit zijn zaken als; onderhoud, inkoop en reparatie. Hierdoor zijn de maandelijkse kosten tot 20% lager dan bij traditionele leasemaatschappijen. .
  3. Gratis haal en brengservice: wanneer uw auto toe is aan een onderhoudsbeurt, komen wij uw auto gratis ophalen en brengen deze ook weer bij u terug. Bij het ophalen van uw auto, krijgt u direct gratis vervangend vervoer.