Elektrische Shortlease auto's

Shortlease Nissan Leaf
Vanaf 569,- p/mnd
Hatchback
excl. BTW
4%
Shortlease Audi E-Tron 55
Vanaf 1.149,- p/mnd
SUV
excl. BTW
4%
Shortlease Volkswagen E-Golf
Vanaf 569,- p/mnd
Hatchback
excl. BTW
4%

Shortlease Elektrisch

Ben je als particulier of ondernemer op zoek naar een elektrische leaseauto? Zowel voor zakelijk als privégebruik heeft Dealerleasing met shortlease een flexibele oplossing in huis voor je mobiliteitsvraagstuk. Als je bij ons een elektrische auto shortleast lever je een bijdrage aan het milieu, profiteer je van een lagere bijtelling en ga je onbezorgd de openbare weg op. Dealerleasing heeft standaard een groot aantal elektrische auto’s op voorraad. We helpen je dus graag met een shortleaseauto die past bij je behoefte en budget.

Oplossing voor duurzame mobiliteit

Rijden met een stekker wordt steeds populairder in Nederland. Zowel bij particulieren als ondernemers. In een elektrische auto verplaats je je stil van A naar B. De actieradius wordt ook groter en groter. Wil je voor de lange termijn een elektrische auto aanschaffen, maar eerst de voordelen van elektrisch rijden ervaren? Zet dan met shortlease de eerste stap op weg naar duurzame mobiliteit.

Minimaal een maand

Shortlease je een elektrische auto via Dealerleasing? Voor een vast bedrag per maand zoef je geruisloos over de openbare weg. Dit all-inclusive bedrag behelst alle kosten, behalve oplaadkosten en eventuele boetes voor verkeersovertredingen. Die betaal je zelf. Heb je je elektrische auto na een maand niet meer nodig? Of heb je een goede indruk gekregen van elektrisch rijden? De minimale leaseperiode bij ons is een maand. Dat is flexibiliteit bij uitstek.

Elektrische auto shortleasen? Reserveer online of kom langs

Dealerleasing komt tegemoet aan de groeiende vraag naar elektrische auto’s. Voor shortlease van een elektrische auto bestaat ons assortiment uit alle toonaangevende merken en modellen. Op deze website kun je het complete shortlease aanbod bekijken. Onze leaseadviseurs vertellen je graag over de voordelen van onze elektrische shortleaseauto’s.     

Waarom Shortlease?

Hulp nodig?

Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?