Tijdelijke leaseauto, iets voor jou?

Shortlease Volkswagen Up
Vanaf 519,- p/mnd
Hatchback
incl. BTW
22%
Shortlease Mercedes Benz GLE Hybride
Vanaf 3.169,- p/mnd
SUV
incl. BTW
Shortlease Opel Vivaro-e L2H1
Vanaf 699,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
excl. BTW
Shortlease Ford Transit L4H3
Vanaf 709,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
excl. BTW

Heb je als ondernemer of particulier voor een korte periode een auto nodig? Waarschijnlijk denk je bij het tijdelijk huren van een auto aan een autoverhuurbedrijf. Als je voor jezelf of voor medewerkers een auto wilt huren, is shortlease een zeer aantrekkelijk alternatief. Het is goedkoper dan huren en flexibeler dan long-lease. Je betaalt niet de hoofdprijs voor de borg. Bij shortlease kies je echt zelf de auto uit, bij huur maak je de keuze uit een categorie. Tevens zit je razendsnel achter het stuur van je tijdelijke leaseauto. Dealerleasing heeft namelijk een groot aantal luxe uitvoeringen van merken startklaar op voorraad staan.

Vast bedrag per maand

Voor veel ondernemers zijn mobiliteit en flexibiliteit cruciaal. Het maakt niet uit of je starter, ZZP’er of MKB’er bent. Met een tijdelijke leaseauto komt Dealerleasing snel aan je wensen tegemoet. Onze kortlopende leasecontracten van minimaal 1 tot 18 maanden bieden maatwerk. Je betaalt een vast, laag bedrag per maand. In ruil voor deze maandpremie ga je zorgeloos in je personenauto of bestelauto de weg op. Alle kosten die je maakt, zijn bij de leaseprijs inbegrepen, behalve de kosten voor brandstof en boetes. Heb je je leaseauto niet meer nodig? Geen probleem. Na een maand zeg je eenvoudig je leasecontract op.

Kom naar Dealerleasing voor een tijdelijke leaseauto

Met een shortleaseauto kies je voor de flexibiliteit van leasen én je profiteert van het zorgeloze karakter van leasen. Kortom, heb je een tijdelijke leaseauto nodig? Kom dan in de hoogste versnelling naar Dealerleasing.  Of klik eenvoudig door naar alle beschikbare merken en modellen. Uiteraard ben je ook van harte welkom in één van onze vestigingen. Onze leaseadviseurs staan klaar om je wensen te bespreken en je te helpen de juiste keuze voor een shortleaseauto te maken.

Waarom Shortlease?

Hulp nodig?

Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?