Zakelijke Shortlease auto's

Shortlease BMW X5
Vanaf 3.169,- p/mnd
SUV
incl. BTW
22%
Shortlease Mercedes Benz C klasse
Vanaf 1.369,- p/mnd
Station
excl. BTW
22%
Shortlease Mercedes Benz eVito
Vanaf 899,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
excl. BTW
Shortlease Opel Movano Bakwagen
Vanaf 1.369,- p/mnd
Bakwagen
excl. BTW

Shortlease Zakelijk: ideale oplossing voor ondernemers

Een mobiliteitsvraagstuk vraagt een praktische oplossing als je als ondernemer voor korte tijd een auto of bedrijfswagen nodig hebt. Het maakt niet uit of je materiaal vervoert, aan een tijdelijk project werkt of klanten op locatie bezoekt. Herkenbaar? Zet dan de voordelen van shortlease zakelijk eens op een rij. Een zakelijk shortleasecontract blinkt uit in flexibiliteit. Als de eerste maand achter de rug is, zeg je eenvoudig je contract op of je kiest voor een upgrade naar een ander model. 

 

Voordelen shortlease zakelijk

Wat is aantrekkelijker: shortlease zakelijk of een bedrijfswagen huren? Financieel wint shortlease het. Bijkomend voordeel: je wordt ook niet opgezadeld met de duur van long-lease contracten. Bij Dealerleasing tref je als ondernemer de laagste prijsgarantie van Nederland. Elke maand schrijven we een vast bedrag af. Dit bedrag dekt alle kosten, behalve brandstof en eventuele boetes.  In shortlease zakelijk biedt Dealerleasing een ruime keuze in merken, modellen en uitvoeringen. Kom langs: ook jouw bedrijfswagen staat bij ons in de starthouding.

 

Groot aantal merken en modellen op voorraad

Als zakenman heb je behoefte aan de combinatie van veiligheid en comfort als je veel onderweg bent. MKB’ers daarentegen geven de voorkeur aan een goed uitgeruste bedrijfswagen met voldoende laadruimte. Beide zakelijke doelgroepen bedient Dealerleasing op maat. Als ondernemer heb je de keuze uit diverse merken, uitvoeringen en prijsklassen. Bij bedrijfswagens geldt die variatie in beschikbare laadruimtes (3 tot 22 vierkante meter). Met shortlease zakelijk regelen we een bedrijfswagen die naadloos aansluit bij jouw budget en behoefte.

 

Dealerleasing: hét adres voor shortlease zakelijk

Heeft de mobiliteitsoplossing shortlease zakelijk je aandacht getrokken? De beschikbare merken en modellen op onze website geven een prima eerste indruk van de mogelijkheden bij Dealerleasing. Op locatie in één van onze vestigingen krijg je een deskundig advies van onze ervaren leaseadviseurs. Zo helpen we je op weg om de juiste keuze voor een bedrijfswagen te maken. 

Foto Henry

Waarom Shortlease?

Hulp nodig?

Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?