Wat is shortlease?

Shortlease Fiat 500 Cabrio
Vanaf 399,- p/mnd
Cabriolet
excl. BTW
22%
Shortlease Kia Niro EV
Vanaf 689,- p/mnd
SUV
excl. BTW
Shortlease Citroën Berlingo XL
Vanaf 479,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
excl. BTW
Shortlease Opel Vivaro-e L3H1
Vanaf 749,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
excl. BTW

Wat is shortlease?

 Je betaalt bij shortlease een lager bedrag aan borg én je rekent een vast bedrag per maand af. Tel daar de laagste prijsgarantie van Dealerleasing bij op. En je bent met shortlease goedkoper uit dan als je voor een langere periode een auto huurt. Het vaste maandbedrag is all-inclusive. Het omhelst de kosten voor verzekering, onderhoud, reparaties (inclusief hulp bij pech onderweg), motorrijtuigenbelasting en vervangend vervoer. Je betaalt alleen de brandstof en eventuele boetes voor verkeersovertredingen.

 

Flexibele oplossing voor particulier én ondernemer

Vraag je je als particulier of ondernemer af: wat is shortlease en waarom moet ik voor zo’n leasecontract kiezen? Met shortlease kies je als klant voor een flexibele oplossing. Bij Dealerleasing beschik je razendsnel over een auto. Vaak al binnen 48 uur na ondertekening van je contract. Je zit niet onnodig lang vast aan een contract. Na afloop van je project of opdracht zeg je je contract op.

 

Jouw ideale auto voor een vast maandbedrag

Shortlease is dus een aantrekkelijk alternatief voor lease of huur als je voor een periode van minimaal één maand en maximaal 18 maanden een auto of bedrijfswagen nodig hebt. Het shortleasecontract dat je afsluit, dekt alle kosten. Denk hierbij aan onderhoud, reparaties (inclusief hulp bij pech onderweg), motorrijtuigenbelasting en vervangend vervoer. Alleen brandstof en eventuele boetes betaal je zelf.

 

300 merken en modellen op voorraad

Vraag je je als particulier of ondernemer af: wat is shortlease en waarom moet ik voor zo’n leasecontract kiezen? Met shortlease kies je als klant voor een flexibele oplossing. Bij Dealerleasing beschik je razendsnel over een auto. Vaak al binnen 48 uur na ondertekening van je contract.

Waarom Shortlease?

Hulp nodig?

Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?