Private Shortlease auto's

Shortlease Fiat 500
Vanaf 429,- p/mnd
Hatchback
excl. BTW
22%
Shortlease Peugeot 108
Vanaf 429,- p/mnd
Hatchback
excl. BTW
22%
Shortlease Volkswagen Polo
Vanaf 589,- p/mnd
Hatchback
excl. BTW
22%
Shortlease Ford Focus
Vanaf 609,- p/mnd
Hatchback
excl. BTW
22%

Private Shortlease: korte tijd een auto nodig

Heb je voor privégebruik een maand of enkele maanden een auto nodig? En twijfel je over een auto leasen of huren? Dealerleasing heeft met privé shortlease een op maat gemaakte oplossing voor je mobiliteitsvraagstuk in huis. Als particulier ben je met shortlease een stuk goedkoper uit dan wanneer je een auto huurt. Je least een auto voor minimaal een maand. Heb je na een maand je shortleaseauto niet meer nodig? Geen probleem. Het leasecontract kan eenvoudig worden opgezegd of je kiest voor een upgrade naar een ander model.

 

Shortlease privé met de auto die je wenst

Voor privé shortlease is Dealerleasing je partner bij uitstek. Denk maar alvast na over je droomauto. Onze keuze is reuze. Van stadsauto tot langeafstandswagen. Van handgeschakeld tot automaat. En van brandstofauto tot hybride of elektrische auto. Van de meeste merken hebben we een groot aantal luxe uitvoeringen startklaar op voorraad staan. Je hoeft alleen maar een keuze te maken, je handtekening te zetten en de contactsleutel om te draaien.

Vast maandbedrag, geen verrassingen

Bij private shortlease weet je als particulier precies waar je aan toe bent. Geen addertjes onder het gras of onaangename verrassingen achteraf. Elke maand schrijven we een vast bedrag van je rekening af. Dit bedrag dekt alle kosten: reparatie, onderhoud, pech onderweg en een allrisk verzekering. De brandstofkosten en de boetes voor verkeersovertredingen komen uiteraard voor eigen rekening.  Na een maand kun je maandelijks je private shortlease contract opzeggen.

Kom voor private shortlease naar Dealerleasing

Als je je handtekening onder het privé shortlease contract zet, ga je zorgeloos de weg op. Wil je na enkele weken of maanden je leaseauto upgraden. Ook die flexibiliteit biedt Dealerleasing met shortlease. Nieuwsgierig? Check online onze beschikbare merken en modellen. Of maak een afspraak in één van onze vestigingen. Met een goed onderbouwd advies helpen onze leaseadviseurs je om de knoop door te hakken.  

Foto Henry

Waarom Shortlease?

Hulp nodig?

Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?