Laat een bericht achter
U kunt hieronder een bericht
achterlaten.

Stel uzelf voor *

Shortlease een auto
vanaf € 279,- per maand
Bedrijfswagen lease

BMW 3 serie (short)lease vanaf slechts € 669,- per maand

Standaard met laagste prijsgarantie
Kunt u een offerte overleggen van een collega leasemaatschappij die bij gelijkwaardige voorwaarden een lagere leaseprijs offreert? Dan passen wij onze prijs aan én ontvangt u een eenmalige bonus van € 100 welke wij direct in mindering brengen op de eerste leasetermijn.
Vraag nu een offerte aan

Middels onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een BMW 3 serie shortlease. Tijdens kantooruren ontvangt u binnen 4 uur een voorstel op maat.

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

Meer BMW 3 serie shortlease informatie

De BMW 3 serie is het best verkopende model van het Duitse automerk en verantwoordelijk voor zo’n 30% van de jaarlijkse verkoop. De eerste generatie kwam in 1975 op de markt. In 1982 volgde de tweede generatie, gevolgd door de derde in 1990 en de vierde in 1998. Het vijfde model rolde in 2005 voor het eerst van de productieband. Dit model was immens populair. In 2007 werden er maar liefst 550.000 van verkocht. In 2012 werd dit populaire model opgevolgd door de zesde generatie. De carosserievormen sedan en hatchback zijn verkrijgbaar bij Dealerleasing vanaf € 669,00 per maand.

De BMW 3 serie auto’s die Dealerleasing aanbiedt verkeren dankzij dealeronderhoud in perfecte staat. Dealerleasing heeft het volledige proces van in- en verkoop tot onderhoud en reparatie in eigen beheer, waardoor wij onze wagens tot 20% goedkoper kunnen aanbieden dan andere leasemaatschappijen.

BMW 3 serie leasen

Onze leasecontracten zijn al na de aanloopperiode van slechts 1 maand , per maand opzegbaar. U loopt hierdoor geen enkel risico tot stilstand of afkooprisico. Dit maakt dat een BMW 3 serie leasen laagdrempelig is voor startende ondernemers en ZZP-ers. Ook voor gevestigde bedrijven is dit ideaal. Als een project ten einde loopt of een werknemer stopt met werken, kunt u het leasecontract per maand opzeggen.

Shortlease een BMW 3 serie

Wij hebben de BMW 3 serie ingedeeld in categorie D. U shortleast al een BMW 3 serie vanaf € 669,00 per maand. Voor deze prijs least u de BMW 3 serie all-inclusive en zijn verzekering, houderschapsbelasting, onderhoud en reparatie inbegrepen. Naast de BMW 3 serie hebben wij in categorie D tevens de Audi A3, Audi A4, Audi Q3, Audi Q5, BMW X3, Jaguar F-PACE, Land Rover Range Rover Evoque, Mercedes Benz A-Klasse, Mercedes Benz C-Klasse, Mercedes-Benz CLA, Nissan Qashqai, Opel Zafira - 7 persoons, Renault Espace, Volkswagen Passat, Volkswagen Sharan - 7 persoons, Volkswagen Touran, Volvo V60, Volvo V90, Volvo xc60 en de Volvo XC90. Als u interesse heeft in de korte termijn lease van een BMW 3 serie, kunt u contact opnemen met Dealerleasing middels het aanvraagformulier.Standaard inbegrepen bij shortlease:

Dealerleasing biedt een all-inclusive shortlease overeenkomst met een flexibele opzegtermijn van 1 maand.
U kunt zonder zorgen rijden in uw auto of bestelauto’s want onderstaande zaken zijn standaard bij de leaseprijs inbegrepen:

All Risk verzekering met Europa dekking

Pechhulp in binnen- en buitenland

Volledig onderhoud en reparatie

Inzittenden verzekering

Rente, afschrijving en houderschapsbelasting

Direct vervangend vervoer bij schade

Direct vervangend vervoer bij onderhoud

Gratis ophaalservice bij onderhoud

© Dealerleasing.nl. Alle rechten voorbehouden (disclaimer). Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.