Shortlease een auto
vanaf € 269,- per maand
Bedrijfswagen lease

Peugeot 108 (short)lease vanaf slechts € 299,- per maand

Standaard met laagste prijsgarantie
Kunt u een offerte overleggen van een collega leasemaatschappij die bij gelijkwaardige voorwaarden een lagere leaseprijs offreert? Dan passen wij onze prijs aan én ontvangt u een eenmalige bonus van € 100 welke wij direct in mindering brengen op de eerste leasetermijn.
Vraag nu een offerte aan

Middels onderstaand formulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een Peugeot 108 shortlease. Tijdens kantooruren ontvangt u binnen 4 uur een voorstel op maat.

1Type shortlease

Gewenste componenten

Standaard inbegrepen

2Uw zakelijke gegevens

Meer Peugeot 108 shortlease informatie

De Peugeot 108 is de opvolger van de Peugeot 107 en is in 2014 geïntroduceerd. Met de komst van de 108 sluit Peugeot zich waar aan bij de Toyota Aygo en Citroën C1. De Peugeot 108 is een compacte stadsauto, met een chique uiterlijk. Om zich te onderscheiden van de Aygo en de C1, heeft Peugeot veel aandacht besteed aan het uiterlijk van de auto. Het is een perfecte auto door de fraaie details, het frisse uiterlijk en de strakke lijnen. U least bij DealerLeasing al een Peugeot 108 vanaf € 299,00 per maand.

Bij DealerLeasing wordt de Peugeot 108 dealer onderhouden aangeboden, waardoor ze in uitstekende staat verkeren. DealerLeasing kan de Peugeot 108 ongeveer 20% goedkoper aanbieden in tegenstelling tot andere shortlease maatschappijen, omdat ze haar inkoop, verkoop, onderhoud en reparatie in eigen beheer houdt.

Peugeot 108 leasen

Door de lage prijs te combineren met een variabel opzeggingstermijn is een Peugeot 108 leasen bij DealerLeasing zeer laagdrempelig voor ondernemers. Nadat de introductieperiode van 1 maand is verstreken is het leasecontract per maand opzegbaar. Het voordeel hiervan is dat het afkooprisico en het risico tot stilstand volledig wordt ontnomen, dit biedt veel mobiliteitsmogelijkheden voor startende ondernemers of ZZP'ers.

Shortlease een Peugeot 108

De Peugeot 108 behoort tot de categorie zuinig. U least bij DealerLeasing al een Peugeot 108 vanaf € 299,00 per maand. Dit bedrag is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen en houderschapsbelasting. Gelijkwaardige auto's aan de Peugeot 108 zijn Citroën C1 (nieuw model), Fiat 500, Fiat Panda, Hyundai i10, Kia Picanto en de Volkswagen up!, welke eveneens onder categorie zuinig vallen. Heeft u interesse in het leasen van een Peugeot 108 met een korte looptijd, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het aanvraagformulier.Standaard inbegrepen bij shortlease:

Dealerleasing biedt een all-inclusive shortlease overeenkomst met een flexibele opzegtermijn van 1 maand.
U kunt zonder zorgen rijden in uw auto of bestelauto’s want onderstaande zaken zijn standaard bij de leaseprijs inbegrepen:

All Risk verzekering met Europa dekking

Pechhulp in binnen- en buitenland

Volledig onderhoud en reparatie

Inzittenden verzekering

Rente, afschrijving en houderschapsbelasting

Direct vervangend vervoer bij schade

Direct vervangend vervoer bij onderhoud

Gratis ophaalservice bij onderhoud

© Dealerleasing.nl - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy