Nederlands grootste shortlease specialist
Altijd all-inclusive, alleen zelf tanken!
Bedrijfswagen lease

Over ons Meer over DealerLeasing

Op zoek naar een goedkope shortlease auto? Dealerleasing.nl biedt een uitgebreid aanbod shortlease auto's vanaf slechts € 279,- per maand! Al onze shortlease contracten zijn "all inclusive" en uiteraard tegen de meest voordelige shortlease tarieven. Tevens profiteert u bij ons van de meest gunstige voordelen en voorwaarden. Het uitgebreide wagenpark van onze leasemaatschappij is onderverdeeld in 4 unieke shortlease categorieën, van zuinige en compacte lease auto's tot zeer luxe modellen. Kortom, wij bieden u gegarandeerd een passende oplossing voor uw mobiliteitsbehoefte.

Ons shortlease aanbod omvat een breed scala aan automodellen in diverse prijsklassen. Klik op een van onderstaande categorieën en bekijk direct online de verschillende modellen. Bij onze leasemaatschappij kunt u al een auto shortleasen tegen een scherp tarief van € 279,- per maand.

Wij bieden u de mogelijkheid om een shortlease contract af te sluiten met een minimale loopduur van slechts 1 maand! Na afloop van de minimale contractperiode kunt u profiteren van een flexibele opzegtermijn. Ook voor het shortleasen van een auto met 14 % bijtelling tegen een vaste lage prijs gaat u naar Dealerleasing.nl. Naast ons aanbod van personenauto's beschikken wij over een ruime keuze aan shortlease bestelauto's en overige bedrijfswagens. Onze complete shortlease oplossingen zijn daarom ook uitermate geschikt voor startende ondernemers, ZZP-ers die regelmatig op projectbasis werken en bedrijven die tijdelijk hun wagenpark willen uitbreiden! Onze shortlease company heeft een passende lease auto voor elke denkbare mobiliteitsvraag.

Gratis haal- en brengservice

Is uw auto toe aan onderhoud? Dan maakt u eenvoudig en snel een onderhoudsafspraak. Wij komen op de dag van uw voorkeur uw auto of bedrijfswagen bij u op locatie halen en voorzien u dan direct van vervangend vervoer. Zodra wij het onderhoud hebben doorgevoerd, komen wij uw eigen auto wederom bij u op locatie omwisselen met het voertuig dat u als leenauto van ons heeft ontvangen.

All-inclusive leasen

Alle contracten bij DealerLeasing zijn all-inclusive. Zo least u bij ons standaard met de all risk verzekering (Europa dekking), pechhulp in binnen- en buitenland, volledig onderhoud en reparatie, inzittenden verzekering, rente, afschrijving en houderschapsbelasting, direct vervangend vervoer bij onderhoud en schade en gratis haal- en brengservice bij onderhoud. Dat is nog eens super compleet!

Waarom is Dealerleasing.nl uw ideale auto shortlease partner?

Dealerleasing.nl is niet alleen de goedkoopste, maar ook de grootste shortlease maatschappij van Nederland. Onze shortlease company onderscheidt zich sterk van de gevestigde leasemaatschappijen door te excelleren in 3 belangrijke aspecten:

  1. Flexibele opzegtermijn: na de afgesproken vaste contractperiode zijn alle shortlease contracten per maand opzegbaar. U zit dus geen 36, 48, of zelfs 60 maanden vast aan het leasecontract. Wel geldt: hoe langer shortleasen, hoe goedkoper de maandbedragen.
  2. Goedkope shortlease tarieven: Dealerleasing.nl houdt de meeste zaken in eigen beheer, zoals onderhoud, inkoop reparatie etc. waardoor de maandelijkse kosten tot 20% lager zijn dan bij traditionele leasemaatschappijen.
  3. Gratis haal en brengservice: wanneer uw auto toe is aan een onderhoudsbeurt, komen wij uw wagen gratis halen en brengen deze ook weer terug. Bij het ophalen van uw auto, krijgt u direct gratis vervangend vervoer.
© Dealerleasing.nl - Genoemde prijzen zijn exclusief BTW, op basis van 48 mnd / 10.000 km, basisuitvoeringen en brandstof benzine.       Disclaimer - Cookie en Privacy Policy