Private shortlease zonder BKR
Private shortlease zonder BKR

Private shortlease zonder BKR

Er zijn leasemaatschappijen waar je privé kunt leasen zonder BKR check en / of registratie. Maar hoe werkt dit en wat zijn de verschillen tussen de leasemaatschappijen? Wij leggen je hier alles over uit.

Keurmerk Private lease

Het Keurmerk Private Lease bestaat sinds 2016. Veel leasemaatschappijen zijn hierbij aangesloten, toch werkt niet iedere leasemaatschappij met dit keurmerk. De maatschappijen die dit wel doen, zullen je leasecontract registreren bij het Bureau Krediet Registratie. Lease je een auto bij een leasemaatschappij dat lid is van het keurmerk? Dan zal in dit geval jou leasecontract vastgesteld worden als een lening.

Alle private lease aanbieders met het “keurmerk Private lease” doen altijd een BKR-check en BKR-registratie. Een leasecontract wordt gezien als een betalingsverplichting voor langere termijn, daarom registreren de meeste leasemaatschappijen je leasecontract bij het BKR. 

Hoelang sta je in het BKR geregistreerd?

Nadat leningen afgelost zijn of een contract is afgelopen, blijft een BKR registratie nog 5 jaar zichtbaar. Er staat wel geregistreerd wanneer het contract beëindigd is. Een geldverstrekker kan dus ook terugzien dat je hier geen financiële verplichtingen meer aan hebt.

Welk bedrag wordt er geregistreerd bij het BKR?

Op dit moment wordt een private leasecontract meegeteld voor 65%. Vanaf april 2022 zal een private lease contract voor de volle 100% van de maandlasten gaan meetellen. De invloed van een private leasecontract met een BKR registratie zal dan nog groter zijn op je maximale hypotheek of lening . 

Private leasen zonder BKR toetsing

Bij ons kunt u leasen zonder registratie van het leasebedrag. Bij ons kun je een private shortlease contract afsluiten zonder dat wij een BKR toetsing doen of registreren. Daarmee is het contract dus onzichtbaar voor een eventuele geldverstrekker voor je nieuwe hypotheek. Er dient wel gekeken te worden of de duurte van het leasebedrag haalbaar is. Bij Dealerleasing beoordelen we je situatie zelf en laten dit niet door een extern bureau of kredietverstrekker doen. Wij gaan ervan uit dat je zelf als particulier of ondernemer je financiële situatie goed kunt inschatten. 

Shortlease mogelijkheden 

Vraag je je als particulier of ondernemer af: wat is shortlease en wat zijn daarin mijn mogelijkheden? Met shortlease kies je als klant voor een flexibele mobiliteitsoplossing. Bij Dealerleasing kun je een shortlease contract afsluiten voor minimaal een maand tot maximaal 18 maanden. Na een maand is het leasecontract per maand opzegbaar.

Het shortlease contract dekt alle kosten. Hierbij horen de onderhoudskosten, reparaties, pechhulp onderweg, motorrijtuigenbelasting en vervangend vervoer. Alleen de brandstof kosten en eventuele boetes zijn hier niet bij inbegrepen. 

Waarom kiezen voor Dealerleasing?

  • Geen BKR-registratie
  • Flexibele contract
  • Binnen 24 uur rijden
  • Laagste prijsgarantie
  • Lease vanaf 1 maand
  • Levering in heel Nederland

Interesse in shortlease zonder BKR registratie? Bij Dealerleasing hebben we een groot en divers aanbod in personenauto’s en bedrijfswagens. Bekijk ons volledige aanbod. 

Categorieën
Shortlease Skoda Kodiaq
Shortlease Skoda Kodiaq
Vanaf 1.029,- p/mnd
SUV
incl. BTW
22%
Shortlease BMW iX3
Shortlease BMW iX3
Vanaf 1.629,- p/mnd
SUV
incl. BTW
Open WhatsApp
Hulp nodig?
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?