Shortlease BKR

Heb je behoefte aan tijdelijke mobiliteit op flexibele basis? Maar wil je niet direct geregistreerd staan bij het BKR? Dan is shortlease bij Dealerleasing een ideale oplossing voor je. 

 

Met een shortlease contract bij Dealerleasing profiteer je van een compleet pakket aan diensten waardoor je volledig wordt ontzorgd. Op deze manier kies je als klant voor een flexibele oplossing. Bij Dealerleasing beschik je razendsnel over een auto. Vaak al binnen 48 uur na ondertekening van je contract. Je zit niet onnodig lang vast aan een contract. Na afloop van je project of opdracht zeg je je contract op.

Geen BKR-notering

Bij de meeste leasemaatschappijen ga je een reguliere leaseovereenkomst aan voor langere termijn. Bij een shortlease contract is dit echter niet het geval. Het voordeel van een shortlease contract is dat het leasecontract flexibel is en niet genoteerd wordt bij het Bureau Krediet Registratie (BKR). 

Shortlease is dus een aantrekkelijk alternatief voor lease of huur als je voor een periode van minimaal één maand en maximaal 18 maanden een auto of bedrijfswagen nodig hebt. 

 

Denk bijvoorbeeld aan wanneer je op korte termijn van plan bent om een hypotheek of een lening af te sluiten. Een shortlease contract heeft hier geen invloed op in tegenstelling tot een reguliere leaseovereenkomst.

Het shortleasecontract dat je afsluit, dekt alle kosten. Denk hierbij aan onderhoud, reparaties (inclusief hulp bij pech onderweg), motorrijtuigenbelasting en vervangend vervoer. Alleen brandstof en eventuele boetes betaal je zelf. Na de looptijd van het contract is het shortlease contract maandelijks opzegbaar. 

 

Lees verder over shortlease zonder BKR-notering.

Een auto leasen zonder BKR toetsing

Ook kan je situatie andersom zijn. Je hebt een negatieve BKR registratie en wilt graag een auto leasen. In veel gevallen is dit geen probleem bij Dealerleasing. Wij beoordelen je situatie zelf en laten dit niet door een extern bureau of kredietverstrekker doen. Wij werken open en transparant. Ook kijken wij samen met je naar de lease mogelijkheden. We gaan ervan uit dat je als ondernemer goed kunt inschatten welke financiële mogelijkheden je hebt voor jouw mobiliteit. Een stukje vertrouwen dat wij hebben in onze potentiële klanten. Vanzelfsprekend is Dealerleasing wel zorgvuldig bij het afsluiten van een shortlease overeenkomst. 

 

Wil je meer weten over shortlease zonder BKR toetsing?

Alle voordelen op een rijtje

Shortlease Hyundai Tucson
Vanaf 1.149,- p/mnd
SUV
incl. BTW
22%
Shortlease Hyundai Tucson
Vanaf 949,- p/mnd
SUV
excl. BTW
22%
Shortlease Mercedes-Benz Sprinter L2H2 Koelwagen
Vanaf 1.829,- p/mnd
Koelwagen
excl. BTW
Shortlease Ford Transit L3H2 Koelwagen
Vanaf 1.779,- p/mnd
Koelwagen
excl. BTW
Foto Henry

Waarom Shortlease?

Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?