Shortlease BKR

Heb je behoefte aan tijdelijke mobiliteit op flexibele basis? Maar wil je niet direct geregistreerd staan bij het BKR? Dan is shortlease bij Dealerleasing een ideale oplossing voor je. 

 

Met een shortlease contract bij Dealerleasing profiteer je van een compleet pakket aan diensten waardoor je volledig wordt ontzorgd. Op deze manier kies je als klant voor een flexibele oplossing. Bij Dealerleasing beschik je razendsnel over een auto. Vaak al binnen 48 uur na ondertekening van je contract. Je zit niet onnodig lang vast aan een contract. Na afloop van je project of opdracht zeg je je contract op.

Geen BKR-notering

Bij de meeste leasemaatschappijen ga je een reguliere leaseovereenkomst aan voor langere termijn. Bij een shortlease contract is dit echter niet het geval. Het voordeel van een shortlease contract is dat het leasecontract flexibel is en niet genoteerd wordt bij het Bureau Krediet Registratie (BKR). 

Shortlease is dus een aantrekkelijk alternatief voor lease of huur als je voor een periode van minimaal één maand en maximaal 18 maanden een auto of bedrijfswagen nodig hebt. 

 

Denk bijvoorbeeld aan wanneer je op korte termijn van plan bent om een hypotheek of een lening af te sluiten. Een shortlease contract heeft hier geen invloed op in tegenstelling tot een reguliere leaseovereenkomst.

Het shortleasecontract dat je afsluit, dekt alle kosten. Denk hierbij aan onderhoud, reparaties (inclusief hulp bij pech onderweg), motorrijtuigenbelasting en vervangend vervoer. Alleen brandstof en eventuele boetes betaal je zelf. Na de looptijd van het contract is het shortlease contract maandelijks opzegbaar. 

 

Lees verder over shortlease zonder BKR-notering.

Een auto leasen zonder BKR toetsing

Ook kan je situatie andersom zijn. Je hebt een negatieve BKR registratie en wilt graag een auto leasen. In veel gevallen is dit geen probleem bij Dealerleasing. Wij beoordelen je situatie zelf en laten dit niet door een extern bureau of kredietverstrekker doen. Wij werken open en transparant. Ook kijken wij samen met je naar de lease mogelijkheden. We gaan ervan uit dat je als ondernemer goed kunt inschatten welke financiële mogelijkheden je hebt voor jouw mobiliteit. Een stukje vertrouwen dat wij hebben in onze potentiële klanten. Vanzelfsprekend is Dealerleasing wel zorgvuldig bij het afsluiten van een shortlease overeenkomst. 

 

Wil je meer weten over shortlease zonder BKR toetsing?

Alle voordelen op een rijtje

Shortlease Fiat 500X
Vanaf 729,- p/mnd
Hatchback
excl. BTW
Shortlease Fiat 500X
Vanaf 879,- p/mnd
Hatchback
incl. BTW
Shortlease Renault Master L2H2
Vanaf 699,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
excl. BTW
Shortlease Ford Ranger
Vanaf 1.359,- p/mnd
Terreinwagen
excl. BTW
Foto Henry

Waarom Shortlease?

Open WhatsApp
Hulp nodig?
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?