Shortlease zonder BKR registratie

Heb je behoefte aan tijdelijke mobiliteit op flexibele basis? Maar wil je niet direct geregistreerd staan bij het BKR? Dan is shortlease bij Dealerleasing een ideale oplossing voor je. 

 

Met een shortlease contract bij Dealerleasing profiteer je van een compleet pakket aan diensten waardoor je volledig wordt ontzorgd. Op deze manier kies je als klant voor een flexibele oplossing. Bij Dealerleasing beschik je razendsnel over een auto. Vaak al binnen 48 uur na ondertekening van je contract. Je zit niet onnodig lang vast aan een contract. Na afloop van je project of opdracht zeg je je contract op.

Shortlease zonder BKR-check

Bij de meeste leasemaatschappijen ga je een reguliere leaseovereenkomst aan voor langere termijn. Met als gevolg dat je in veel gevallen geen nieuw krediet kunt afsluiten. Bij een shortlease contract is dit echter niet het geval. Het voordeel van een shortlease contract is dat het leasecontract flexibel is en niet genoteerd wordt bij het Bureau Krediet Registratie (BKR). 

 

Shortlease is dus een aantrekkelijk alternatief voor lease of huur als je voor een periode van minimaal één maand en maximaal 18 maanden een auto of bedrijfswagen nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan wanneer je op korte termijn van plan bent om een hypotheek of een lening af te sluiten. Een shortlease contract heeft hier geen invloed op in tegenstelling tot een reguliere leaseovereenkomst.

Wat houdt een shortlease contract in?

Het shortleasecontract dat je afsluit, dekt alle kosten. Denk hierbij aan onderhoud, reparaties (inclusief hulp bij pech onderweg), motorrijtuigenbelasting en vervangend vervoer. Alleen brandstof en eventuele boetes betaal je zelf. Het contract kan worden afgesloten voor minimaal één maand tot maximaal 18 maanden. Shortlease is daarmee flexibeler dan long lease en voordeliger dan huren. Na de looptijd van het contract is het shortlease contract maandelijks opzegbaar. 

De voordelen van Dealerleasing m.b.t. een negatieve BKR-registratie

Uit ervaring blijkt dat we in 80% van de gevallen klanten met een negatieve BKR registratie kunnen helpen. Omdat shortlease weinig risico met zich meebrengt, is het voor ons ook gemakkelijker om een contract met je af te sluiten. Shortlease is na de contractperiode maandelijks opzegbaar. Dit geeft niet alleen flexibiliteit voor ons, maar ook voor jou als klant. Mocht jouw situatie veranderen, dan kun je gemakkelijk het contract opzeggen. Bij andere leasevormen is er vaak sprake van lange termijn contracten en wordt jouw financiële achtergrond zwaarder meegewogen.

Alle voordelen op een rijtje

Shortlease Fiat 500-e
Vanaf 719,- p/mnd
Hatchback
incl. BTW
Shortlease Fiat 500-e
Vanaf 599,- p/mnd
Hatchback
excl. BTW
Shortlease Mercedes-Benz Sprinter L2H2 Koelwagen
Vanaf 1.829,- p/mnd
Koelwagen
excl. BTW
Shortlease Ford Transit L3H2 Koelwagen
Vanaf 1.829,- p/mnd
Koelwagen
excl. BTW

Waarom Shortlease?

Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?