ZZP Shortlease auto's

Shortlease Porsche Cayenne
Vanaf 2.719,- p/mnd
SUV
excl. BTW
22%
Shortlease Volkswagen Up
Vanaf 519,- p/mnd
Hatchback
incl. BTW
22%
Shortlease Ford Transit Custom L1H1
Vanaf 759,- p/mnd
bestelauto
excl. BTW
Shortlease Ford Transit Custom L2H1 Koelwagen
Vanaf 1.649,- p/mnd
Koelwagen
excl. BTW

Shortlease voor ZZP'ers: tijdelijke oplossing voor ondernemers

Heb je als ZZP’er voor een korte periode behoefte aan een personenauto of een bestelwagen om je mobiliteitsvraagstuk op te lossen? De redenen hiervoor kunnen heel verschillend zijn. Je hebt bijvoorbeeld voor enkele maanden een klus aangenomen aan de andere kant van Nederland. Je moet voor een interim opdracht enkele maanden op en neer rijden naar een opdrachtgever. Of je hebt als starter per direct een bestelwagen nodig om je werk te kunnen doen. Herkenbaar? Weeg dan de voor- en nadelen van shortlease voor ZZP’ers eens tegen elkaar af.

Voordelen shortlease voor ZZP’ers

Een shortlease voor ZZP’ers contract is op het lijf geschreven van zelfstandigen zonder personeel. Het maakt niet uit welk type auto je nodig hebt. Shortlease biedt voor elke situatie een flexibele oplossing bij uitstek. Heb je na een maand of na twee maanden je auto of bestelwagen niet meer nodig? Je zet eenvoudig een punt achter je shortleasecontract of je vervolgt je contract met een upgrade naar een ander model.

Laagste prijsgarantie van Nederland

Dealerleasing biedt jou als ZZP’er de laagste prijsgarantie van Nederland. Elke maand betaal je een vast bedrag voor alle kosten. Het enige dat je zelf hoeft te doen, is brandstof tanken. Eventuele boetes betaal je uiteraard uit eigen portemonnee. Wil je je auto of bestelwagen ook privé gebruiken? Geen probleem. Neem dus ook de mogelijkheden van privégebruik in je beslissing mee.

Volop keuze in merken en modellen

In shortlease voor ZZP’ers heb je als ondernemer bij Dealerleasing een ruime keuze in merken, modellen, beschikbare laadruimtes en prijsklassen. Check op deze website de beschikbare auto’s en bestelwagens. Of breng een bezoek aan één van onze vestigingen: ook de bedrijfsautoauto of een bestelwagen die jij nodig hebt, is klaar om te vertrekken naar je volgende klus of opdracht. Je krijgt altijd een goed onderbouwd advies. Met shortlease voor ZZP’ers regelen we een bedrijfswagen die past bij je budget en wensen.

Foto Henry

Waarom Shortlease?

Hulp nodig?

Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?