Flexibel een auto leasen?

Shortlease Mazda CX-3
Vanaf 769,- p/mnd
MPV
incl. BTW
22%
Shortlease Seat Ibiza
Vanaf 629,- p/mnd
Hatchback
incl. BTW
22%
Shortlease Ford Transit L3H2
Vanaf 709,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
excl. BTW
Shortlease Peugeot Partner L1
Vanaf 459,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
excl. BTW

Flexibel een auto leasen?

Voor veel ondernemers gaan mobiliteit en flexibiliteit hand in hand. Soms heb je als starter, ZZP’er of MKB’er een auto nodig voor een korte periode, om kortstondig op en neer te rijden tussen huis en een project op locatie bijvoorbeeld. Of gewoon omdat één van je medewerkers een tijdelijk contract heeft. In deze situaties wil je graag flexibel een auto leasen. Zoek je hiervoor een aantrekkelijke oplossing? Kies dan Dealerleasing voor shortlease.

Voordelen flexibel leasen

Flexibel een auto leasen via shortlease biedt volop voordelen. Je bent een stuk goedkoper uit dan wanneer je een auto huurt. Bovendien maak je een keuze uit een groot aantal merken, modellen en uitvoering. Dealerleasing levert maar liefst 300 auto’s direct uit voorraad. De kans is dus groot dat je dezelfde dag nog wegrijdt.  Je hoeft alleen je handtekening onder het leasecontract te zetten. 

Shortlease is flexibel leasen pur sang

Bij de noodzaak voor een tijdelijk vervoersmiddel biedt shortlease uitkomst. Dealerleasing biedt maatwerk met kortlopende leasecontracten. De duur varieert van 1 maand tot 18 maanden. Voor een vast, laag maandbedrag haal je een prima oplossing voor een tijdelijk mobiliteitsprobleem in huis. Als je je leaseauto niet meer nodig hebt, zeg je het leasecontract eenvoudig op.

Flexibel een auto leasen? Kom naar Dealerleasing

De kracht van shortlease schuilt dus echt in de flexibiliteit. Allereerst is de premie die je betaalt inclusief alle kosten die je maakt. Verder zit je niet vast aan de verplichtingen van een langlopend leasecontract, en je regelt eenvoudig tussentijds de upgrade naar een luxer model. Is je nieuwsgierigheid geprikkeld? Bekijk het overzicht van de beschikbare auto’s of lees meer over de voordelen van shortlease. Of bezoek een vestiging voor hulp bij de keuze van je gewenste personenauto of bedrijfswagen.

Waarom Shortlease?

Hulp nodig?

Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?