Flexibel private lease

Shortlease Peugeot E-2008
Vanaf 969,- p/mnd
SUV
incl. BTW
Shortlease Kia e-Niro
Vanaf 749,- p/mnd
SUV
excl. BTW
12%
Shortlease Volkswagen Transporter Dubbele Cabine
Vanaf 749,- p/mnd
Dubbele cabine
excl. BTW
Shortlease Ford Transit Custom Dubbele Cabine
Vanaf 649,- p/mnd
Dubbele cabine
excl. BTW

Shortlease: flexibel private lease bij uitstek

Voor starters, ZZP’ers of MKB’ers is shortlease een flexibele oplossing als ze een mobiliteitsvraagstuk hebben. Shortlease is flexibel private lease pur sang. Je hebt bijvoorbeeld een opdracht of project in de wacht gesleept en je hebt geen auto of bedrijfswagen om op en neer te rijden. Of je wilt medewerkers met een tijdelijk contract faciliteren in hun mobiliteit. Als je voor minimaal 1 maand een auto of bedrijfswagen nodig hebt, is shortlease de ideale, flexibele oplossing.


Shortlease: de voordelen op een rij

Shortlease is aantrekkelijker dan private lease. Bij shortlease sluit je een leasecontract af met een tijdsduur van minimaal 1 maand tot maximaal anderhalf jaar. Bij private lease bedraagt die periode minimaal 12 maanden. Shortlease is dus feitelijk een vorm van flexibel private lease. Je betaalt een vast bedrag per maand dat alle kosten dekt, behalve brandstof en eventuele verkeersboetes. Loopt een project af of heb je je auto niet meer nodig? Na 1 maand zeg je je shortleasecontract eenvoudig op.


Veel keuze uit merken, modellen en uitvoeringen

Heb je als ondernemer een tijdelijk vervoersmiddel nodig, dan biedt shortlease uitkomst. Bij Dealerleasing heb je de keuze uit een groot aantal merken, modellen en uitvoering. Maar liefst 300 auto’s leveren we direct uit voorraad. Al onze auto’s worden uitstekend onderhouden en na gebruik uitvoerig gecontroleerd. Heb je interesse in deze ultieme vorm van flexibel private lease, dan zit je waarschijnlijk dezelfde dag nog achter het stuur van je favoriete auto.


Kom naar Dealerleasing voor flexibel private lease

Flexibiliteit is het onderscheidende vermogen van shortlease. De kosten van een langlopend leasecontract drukken niet op je schouders. Minimaal 1 maand, niet langer. Gaat je voorkeur uit naar een ander merk of een luxere uitvoering? Ook een upgrade regelt Dealerleasing razendsnel voor je. Overtuigd van shortlease? Bekijk ons overzicht met beschikbare auto’s of vraag onze leaseadviseurs om een grondig advies tijdens een bezoek aan een vestiging.

Waarom Shortlease?

Hulp nodig?

Open WhatsApp
Hulp nodig?
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?