Flexlease aanbod

Shortlease BMW X2
Vanaf 1.179,- p/mnd
SUV
incl. BTW
22%
Shortlease Nissan Qashqai
Vanaf 739,- p/mnd
SUV
incl. BTW
22%
Shortlease Renault Master L3H2
Vanaf 679,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
excl. BTW
Shortlease Peugeot Partner L1
Vanaf 519,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
excl. BTW

Flexibel leasen met flexlease

Als je kiest voor een lease bij Dealerleasing profiteer je altijd van een flexibele lease, ook wel een flexlease genoemd. Tijdens een lopend contract heb je namelijk de mogelijkheid om extra opties toe te voegen, maar ook om wijzigingen aan je contract door te voeren. Zo bieden we bij Dealerleasing al vanaf één maand optimale flexibiliteit voor iedereen.

 

Extra opties toevoegen

Bij Dealerleasing heb je de mogelijkheid om extra opties toe te voegen gedurende je contract. Aan jouw flexibele lease kun je een tank- of laadpas, kilometerregistratie en direct vervangend toevoegen.

  • Met een tank- of laadpas behoud je een helder overzicht van de kosten en krijg je gedetailleerde informatie over de kilometerstand, locatie van het tanken, het bedrag en de datum. Daarnaast kun je door gebruik te maken van een tankpas ook de btw terugvorderen. 
  • Door jouw kilometerregistratie door ons te laten uitvoeren, kun je erg veel kostbare tijd besparen. Daarnaast zijn professionele kilometerregistratiesystemen nauwkeuriger dan handmatige registratie. 
  • Wil je direct vervangend vervoer, en niet eerst 24 uur moeten wachten? Dan is het mogelijk om direct vervangend vervoer toe te voegen. Zo kun je direct weer de weg op. 

 

Wijzigingen in je contract aanbrengen

Het voordeel van flexibel leasen, ofwel flexlease, is dat je ook tijdens een lopend contract de mogelijkheid hebt om wijzigingen aan te brengen. Zo kun je bijvoorbeeld jouw auto down- of upgraden en meer kilometers aanvragen. 

  • Het kan voorkomen dat je er tijdens een lopend leasecontract achterkomt dat de auto toch niet helemaal bij jou past. Het kan namelijk zijn dat je op zoek bent naar een auto met betere prestaties of een auto die geavanceerdere technologie heeft. In dat geval wil je de auto waarschijnlijk upgraden. Maar het kan ook zijn dat de maandelijkse kosten van je huidige auto te hoog zijn of dat een ander, kleiner type auto gewenst is. In dat geval is het mogelijk om de auto te downgraden.
  • Heb je een contract afgesloten voor x aantal kilometers per jaar, maar kom je erachter dat je toch meer rijdt? Dan is het een goed idee om het aantal kilometers in je contract omhoog te zetten. Gelukkig is dit mogelijk met een flexlease!

 

Flexibele looptijd

Als je een contract afsluit, dan sluit je deze af voor een bepaalde tijd (minimaal één maand). Dit is de minimale looptijd. Zodra deze periode is verstreken, kun je het contract maandelijks opzeggen. Wil je toch nog langer in de auto blijven rijden? Dat kan! Je mag in de auto blijven rijden zolang je deze nodig hebt. Dat is het voordeel van flexibel leasen.  

 

Lees hier meer over de mogelijkheid om extra opties en wijzigingen in je contract aan te brengen. 

Foto Henry

Waarom Shortlease?

Hulp nodig?

Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?