Lange termijn auto huren? Kies voor shortlease

Shortlease Peugeot 3008
Vanaf 939,- p/mnd
SUV
incl. BTW
22%
Shortlease Volvo XC60
Vanaf 1.689,- p/mnd
SUV
incl. BTW
22%
Shortlease Peugeot Partner L1
Vanaf 489,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
excl. BTW
Shortlease Citroën Berlingo Elektrisch L1H1
Vanaf 849,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
excl. BTW

Lange termijn auto huren? Kies voor shortlease

Wil je voor een lange termijn een auto huren? Contact opnemen met een autoverhuurbedrijf lijkt dan een logische stap. Vooral als je als particulier of ondernemer nog niet op de hoogte bent van de voordelen van shortlease boven huren. Shortlease is een aantrekkelijke keuze als je langer dan een maand een auto nodig hebt. Voor jezelf of voor je medewerkers, dat maakt niet uit. Graag zetten we de voordelen van deze flexibele oplossing voor je op een rij.

 

 

Wat kost shortlease?

Je betaalt bij shortlease een lager bedrag aan borg én je rekent een vast bedrag per maand af. Tel daar de laagste prijsgarantie van Dealerleasing bij op. En je bent met shortlease goedkoper uit dan als je voor een langere periode een auto huurt. Het vaste maandbedrag is all-inclusive. Het omhelst de kosten voor verzekering, onderhoud, reparaties (inclusief hulp bij pech onderweg), motorrijtuigenbelasting en vervangend vervoer. Je betaalt alleen de brandstof en eventuele boetes voor verkeersovertredingen.

 

 

Shortlease versus autohuur

Je shortleast een auto voor minimaal een maand. Heb je na een maand je shortleaseauto niet meer nodig? Je kunt je contract – maandelijks na de initiële looptijd – opzeggen. Je zit dus niet jarenlang vast aan een leasecontract. Wil je voor de lange termijn een auto huren? De voorwaarden van shortlease gelden tot en met 18 maanden. Je krijgt de beschikking over het model en de uitvoering van je gewenste automerk. Dat is anders dan bij autohuur. Daar ben je afhankelijk van een bepaalde categorie auto’s. Kortom: shortlease is de ideale middenweg tussen een auto huren en een langdurig leasecontract.  

 

 

Auto nodig voor langere termijn? Kom naar Dealerleasing

Ben je overtuigend van de voordelen van shortlease als je voor de lange termijn een auto wilt huren? Bekijk de 300 beschikbare merken en modellen die Dealerleasing op voorraad heeft. Of maak een afspraak bij één van onze vestigingen. Onze leaseadviseurs peilen je behoefte en helpen je graag om de juiste shortleaseauto uit te zoeken.

Waarom Shortlease?

Hulp nodig?

Open WhatsApp
Hulp nodig?
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?