Lange termijn auto huren

Shortlease Jeep Compass
Vanaf 1.219,- p/mnd
SUV
incl. BTW
Shortlease Skoda Kamiq
Vanaf 609,- p/mnd
SUV
excl. BTW
22%
Shortlease Mercedes Benz Sprinter L2H2
Vanaf 659,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
excl. BTW
Shortlease Opel Movano L2H2
Vanaf 699,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
excl. BTW

Lange termijn auto huren

Wil je voor een lange termijn een auto huren? Dan heb je verschillende opties. In de regel wordt een periode langer dan één maand verstaan als we het over een lange termijn auto huren hebben. Hoe langer je de auto huurt, hoe goedkoper het maandelijkse of dagelijkse tarief. Lees op deze pagina alles over het huren van een auto voor de lange termijn bij Dealerleasing.  

 

Waarom voor lange termijn auto huren?

Een auto huren voor de lange termijn kan in diverse situaties de oplossing bieden. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat je tijdelijk naar een andere plek verhuist, waardoor een lange termijn huurauto je de gewenste flexibele mobiliteit biedt. Ook kan het zo zijn dat je te maken hebt met projectmatig werk, waarbij je aan een tijdelijk project werkt waarvoor je iedere dag naar de andere kant van het land moet reizen. Maar ook als je auto onverwachts kapot is gegaan en je snel vervangend vervoer nodig hebt, kan een lange termijn auto huren de oplossing bieden. 

 

Shortlease vs. Lange termijn auto huren

Bij Dealerleasing zijn we gespecialiseerd in shortlease. Shortlease heeft veel overeenkomsten met lange termijn autohuur, maar ook enkele belangrijke verschillen. Zo kun je als je voor de lange termijn een auto wilt huren niet kiezen uit een merk, model, kleur of type auto, terwijl dit bij een shortlease wél mogelijk is. Zeker als je voor een langere periode in de auto moet rijden, is het natuurlijk fijn als je zelf de auto kunt kiezen. Daarnaast moet je bij een autoverhuur meestal het bedrag direct betalen als je het huurcontract ondertekent. Bij een shortlease heb je te maken met een maandelijks bedrag, waardoor je de kosten over de looptijd kan spreiden. 

 

De voordelen bij Dealerleasing

  • Bij een shortlease contract zitten alle kosten inbegrepen. Dit betekent dat onderhoud, reparaties, pechhulp, motorrijtuigenbelasting en vervangend vervoer zijn inbegrepen bij het maandelijkse bedrag. Je hoeft alleen nog maar de brandstof en eventuele boetes los te betalen.
  • Na de afgesproken looptijd is het contract maandelijks opzegbaar. 
  • Je hebt de mogelijkheid om extra opties toe te voegen aan het contract, waaronder kilometerregistratie, tank- of laadpas en direct vervangend vervoer bij pech.
  • Je kunt tijdens een lopend contract nog wijzigingen aan je contract aanbrengen. Zo kun je nog meer kilometers aanvragen of je auto wijzigen indien deze niet bevalt.
  • Leasen vanaf één maand

Kies voor Dealerleasing

Heb je voor een periode van langer dan één maand een auto nodig? En wil je zelf je auto kiezen én de kosten maandelijks spreiden? Kies dan voor een shortlease bij Dealerleasing! Bekijk het volledige aanbod via onderstaande knop.

Waarom Shortlease?

Hulp nodig?

Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?