Shortlease personenbus


De voordelen van een shortlease personenbus

Een shortlease personenbus van Dealerleasing is een mooie toevoeging aan het bedrijf. Zeker wanneer je op zoek bent naar tijdelijk extra vervoer, is shortlease een goede keuze. De diverse personenbussen waar je uit kunt kiezen bieden ruimte voor 6 tot 9 personen en hebben daarnaast nog voldoende laadruimte. Ook voor particulieren die tijdelijk een personenbus in gebruik willen nemen, is shortlease via Dealerleasing de oplossing. Door het afsluiten van een shortlease contract kun je zelf bepalen hoelang je het voertuig in gebruik neemt. Na de eerste maand van het contract kun je dagelijks opzeggen. Hierdoor zit je nergens aan vast en blijven de kosten ook overzichtelijk. Onze adviseurs vertellen je hier graag meer over. Neem vandaag nog contact op. 

 

Waarom kiezen voor een shortlease personenbus?

Heb je voor een korte tijd een personenbus nodig? Dan kun je kiezen voor een shortlease personenbus van Dealerleasing. Met een minimum van één maand en een maximum van 18 maanden, ben je vrij om te bepalen hoelang je in de personenbus rondrijdt. Je betaalt een vast bedrag per maand en de brandstofkosten. Verder heb je geen omkijken naar andere kosten. Na het opzeggen van het contract lever je de auto weer bij ons in. Heb je weer een nieuwe auto nodig of wil je van auto wisselen? Dan kan dat zo weer geregeld worden. Binnen 24 uur kun je al achter het stuur zitten van de personenbus.

 

Een shortlease personenbus via Dealerleasing.nl

Ben je op zoek naar een personenbus shortlease voor een lage prijs? Dan ben je bij Dealerleasing aan het juiste adres. Door het scherpe inkoopbeleid kunnen de auto’s voordelig worden aangeboden, waar jij weer van kunt profiteren. Je kiest zelf de prijsklasse en het model uit. Na de eerste maand ben je vrij om dagelijks het contract op te zeggen, zodat je nergens aan vastzit. Door te kiezen voor het shortleasen van een personenbus kun je flexibel inspelen op veranderingen binnen het bedrijf of je dagelijkse leven. Zeker voor een korte periode is shortlease interessant. Je bespaart een hoop kosten, die je anders kwijt zou zijn aan het huren van een auto. Met shortlease teken je een all-inclusive contract met een afgesproken maandbedrag. Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze adviseurs. Voor je het weet rijd jij weg in een nieuwe personenbus.

Waarom Shortlease?

Hulp nodig?

Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?