Shortlease bakwagen

De voordelen van een shortlease bakwagen

Met een shortlease bakwagen van Dealerleasing kun je in een korte tijd het bedrijf voorzien van een handige bakwagen. Je hoeft hiervoor geen investeringen te doen en je kunt binnen 24 uur al achter het stuur zitten. Een bakwagen is handig wanneer er grote objecten of veel bestellingen verstuurd dienen te worden. Met een bakwagen wordt het in- en uitladen een stuk makkelijker en je kunt er veel in kwijt. Wanneer je sporadisch een bakwagen nodig hebt voor je bedrijf, kun je kiezen voor een shortlease bakwagen van Dealerleasing. Hier zit je niet vast aan lange contracten, doordat je het contract maandelijks op kunt zeggen. Zo kun je inspelen op de behoefte van het bedrijf met een flexibel contract. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan eens contact op met onze adviseurs.

 

Het gemak van een shortlease bakwagen

Een shortlease bakwagen heeft een groot laadvermogen. Misschien heb je seizoensmatig een bakwagen nodig. Dan kan shortlease via Dealerleasing de oplossing zijn. Zowel bedrijven als startende ondernemers kunnen gebruik maken van onze shortlease, om zo flexibel in te spelen op de behoefte van het bedrijf of de onderneming. Jij bepaalt zelf hoelang je de bakwagen in gebruik neemt en kunt iedere maand opzeggen. Doordat je een vast bedrag per maand betaalt, kom je nooit voor verrassingen te staan. Je hebt geen omkijken naar wegenbelasting, reparatie kosten of onderhoudskosten. Dit wordt allemaal in het contract opgenomen. Heb je pech of dient je auto te worden gerepareerd? Dan krijg je van ons een vervangend voertuig geleverd. Zo zit je nooit zonder auto.


Shortleasen van een bakwagen via Dealerleasing

Ben je op zoek naar een adres voor een bakwagen shortlease? Dan ben je bij Dealerleasing aan het juiste adres. Je krijgt de laagste prijsgarantie, waardoor je betaalbaar kunt profiteren van een tijdelijke auto. Je kunt de bakwagen tot 18 maanden in gebruik nemen. Na het einde van je contract kun je kiezen voor een nieuwe auto. Zo kun je inspelen op de behoefte van het bedrijf en hier de auto’s op aanpassen. Je hoeft hiermee niet te investeren in diverse bedrijfsauto’s, maar leaset deze eenvoudig via Dealerleasing.nl. Ideaal voor tijdelijke klussen of wanneer er tijdelijk meer medewerkers in dienst komen. Zo zit je nergens aan vast en kun je flexibel opzeggen wanneer jij dat wilt. Ben je benieuwd of leasen interessant is voor jouw bedrijf? Neem dan vandaag nog contact op. Onze adviseurs vertellen je graag de voordelen van shortleasen.

Waarom Shortlease?

Hulp nodig?

Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?