De voordelen van een shortlease bedrijfsbus

Wil je altijd in de nieuwste bedrijfsbussen rijden? Dan kun je kiezen voor een shortlease bedrijfsbus van Dealerleasing. Door jouw medewerkers de nieuwste bedrijfsbussen aan te bieden, krijgt het bedrijf een professionele uitstraling. Met shortlease via Dealerleasing hoef je niet te investeren in meerdere auto’s. Zeker wanneer er regelmatig medewerkers komen en gaan, is het fijn als je flexibel bent met de bedrijfswagens. Een shortlease bedrijfsbus zorgt ervoor dat je binnen een korte tijd een nieuwe bedrijfswagen kunt toevoegen of juist weer kunt inleveren. Doordat je nergens aan vastzit, kun je zelf bepalen voor hoelang en wanneer je de bedrijfswagens wilt gebruiken. Ook voor tijdelijke klussen kan een shortlease bedrijfswagen veel uitkomst bieden. Door contact met ons op te nemen kun je op korte termijn al beschikken over extra vervoer. 

 

Welk model shortlease bedrijfsbus?

Kies je voor een shortlease bedrijfsbus? Dan bieden wij de keuze uit diverse modellen en type auto’s. Met ruim 400 auto’s op voorraad kun je altijd wel een exemplaar vinden dat bij jou past. Ga je voor veel laadruimte of kies je voor een bedrijfswagen die juist grote afstanden met gemak kan afleggen? Door een auto specifiek op je wensen te selecteren, weet je zeker dat je de komende maanden met veel plezier kunt genieten van de bedrijfsbus van Dealerleasing. Met shortlease zit je niet vast aan een lang contract, maar kun je iedere maand opzeggen. Je betaalt een vast bedrag per maand en hoeft alleen zelf nog de brandstofkosten te betalen. Zo behoud je overzicht en kunnen we de kosten laag houden.

 

Via Dealerleasing kiezen voor een shortlease bedrijfsbus

Met een bedrijfsbus shortlease van Dealerleasing kun je in korte tijd flink opschalen. Heb je vaak seizoensgebonden projecten, waar je extra vervoer voor nodig hebt? Dan biedt Dealerleasing de perfecte uitkomst. Huren is vaak erg duur en de aanschaf van nieuwe auto’s is ook een flinke investering. Ook wanneer je nieuwe werknemers in dienst krijgt en hier snel bedrijfsbussen voor nodig hebt, kun je kiezen voor shortlease. Wanneer de klus is geklaard, kun je het leasecontract weer opzeggen. Bij Dealerleasing krijg je altijd de laagste prijsgarantie, zodat je nooit te veel betaalt. Na de contractperiode kun je weer kiezen voor een nieuwe bedrijfswagen en kan er een contract op maat worden samengesteld. Voor meer informatie kun je contact opnemen, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Waarom Shortlease?

Hulp nodig?

Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?