Shortlease bestelauto

Een shortlease bestelauto voor een korte periode

Ben je op zoek naar een bestelauto voor een korte periode? Dan kies je voor een shortlease bestelauto van Dealerleasing. Met een shortlease kan je voor een aantal maanden een bestelauto in gebruik nemen. Hierbij kun je zelf iedere maand opzeggen. Ook kunnen we een shortlease contract op maat samenstellen, zodat deze aan al jouw wensen voldoet. Geniet van flexibiliteit en vrijheid met een shortlease auto. Door de ruime keuze kun je kiezen tussen een kleine bestelwagen of een bestelbus. Heb je snel een bestelbus nodig? Neem dan contact op, zodat alle mogelijkheden besproken kunnen worden. Binnen 24 uur kun je al achter het stuur zitten. De bestelbus kan in heel Nederland worden geleverd of je kunt de bestelbus komen ophalen. 

 

De voordelen van een shortlease bestelauto

Met een shortlease bestelauto van Dealerleasing zit je nergens aan vast. Waar je bij een normaal leasecontract vaak tekent voor een langere periode van een aantal jaar, ben je met een shortlease flexibel. Per maand kun je eenvoudig opzeggen, zonder addertjes onder het gras. Je betaalt een afgesproken bedrag per maand voor de shortlease auto. In dit bedrag hebben we de belastingen en reparatie/onderhoudskosten meegenomen. Hierdoor kom je niet voor verrassingen te staan. Je hoeft alleen zelf nog te tanken wanneer je kiest voor een brandstof auto. Vergroot je mobiliteit door te kiezen voor een tijdelijke bestelwagen voor het bedrijf. Wij regelen altijd vervangend vervoer wanneer dit nodig is, zodat je nooit zonder auto komt te staan. 

 

De laagste prijsgarantie voor een bestelauto shortlease

Via Dealerleasing kun je tegen de laagste prijzen een shortlease bestelauto regelen. Daarnaast rijd je altijd in de allernieuwste auto’s. Hiermee kom je goed voor de dag bij je klanten en straal je professionaliteit uit. Met het shortleasen van een bestelauto kun je binnen zeer korte tijd uitbreiden binnen het bedrijf. Na het tekenen van het contract kun je snel de weg op. Je hebt daarnaast een ruime keuze uit diverse bestelauto’s met verschillende afmetingen. Zo kies jij een bestelwagen uit die aan jouw behoefte voldoet. Voor alle shortlease mogelijkheden kun je contact opnemen. Onze adviseurs staan voor je klaar om alle vragen te beantwoorden en de mogelijkheden door te nemen.

Waarom Shortlease?

Hulp nodig?

Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?