Shortlease bestelwagen

Een shortlease bestelwagen tegen scherpe tarieven

Ben je op zoek naar een shortlease bestelwagen? Dan ben je aan het juiste adres bij Dealerleasing. De auto’s en bedrijfswagens worden dankzij ons scherpe inkoopbeleid, en het onderhouden en repareren van de auto’s onder hetzelfde dak, tegen lage tarieven aangeboden. Vind je ergens dezelfde leaseauto goedkoper? Dan krijg jij 100 euro terug op je eerste betaling en wordt de prijs direct aangepast. Zo weet je zeker dat je altijd de laagste prijsgarantie krijgt. Een shortlease bestelwagen van Dealerleasing biedt veel voordelen. Je zit niet vast aan lange contracten en je betaalt nooit te veel. Per maand kun je beslissen of je wilt opzeggen of dat je de bestelwagen nog een tijdje nodig hebt. Voor alle mogelijkheden kun je contact opnemen met onze adviseurs. 

 

De voordelen van een shortlease bestelwagen

Een shortlease bestelwagen van Dealerleasing biedt uitkomst voor bedrijven of ondernemers die af en toe een bestelwagen nodig hebben voor een paar maanden. De aanschaf van een bestelbus kan een hele investering zijn. Wanneer je af en toe een bestelbus nodig hebt, zijn dat onnodige extra kosten. Een shortlease van Dealerleasing is dan een mooie tussenweg. Je bepaalt zelf hoelang je de bestelbus nodig hebt en kunt iedere maand opzeggen. Met een maximum van 18 maanden kun je een tijd vooruit met de bestelbus. Je betaalt een afgesproken bedrag per maand en na het tekenen van het contract kun je binnen 24 uur al de weg op. 

 

Waarom kiezen voor het shortleasen van een bestelwagen?

Door te kiezen voor een bestelwagen shortlease ben je flexibel. Zo heb je niet het hele jaar een bestelwagen bij het bedrijf staan die maar een aantal maanden wordt gebruikt. Met een shortlease via Dealerleasing betaal je alleen voor de maanden dat jij de bestelwagen nodig hebt. Heb je over een tijdje weer een nieuwe bestelwagen nodig? Dan kun je weer een ander model uitzoeken. Je hebt een ruime keuze uit diverse bestelwagens met verschillende laadvermogens. Kies je voor een Peugeot, een Ford, een Renault of een Volkswagen? Jij beslist. De bestelwagens kunnen door het hele land worden afgeleverd tegen een meerprijs. Je kunt de auto’s ook zelf komen ophalen. Binnen 24 uur staat de auto voor je klaar en kun je de weg op. Voor meer vragen of informatie over shortlease kun je contact opnemen met Dealerleasing.

Waarom Shortlease?

Hulp nodig?

Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?