Shortlease bus

Waarom kiezen voor een shortlease bus?

Vooral bedrijven kunnen baat hebben bij een shortlease bus van Dealerleasing. Wanneer je bedrijf regelmatig opschaalt, kan er meer vraag zijn naar bedrijfswagens. Het is een flinke investering om zomaar een paar bedrijfswagens aan te schaffen. Daarnaast heb je deze wagens niet altijd nodig, waardoor ze alleen maar parkeerplekken in beslag nemen. De oplossing hiervoor is een shortlease bus via Dealerleasing. Hiermee kun je een bus of bedrijfswagen voor een aantal maanden in gebruik nemen. Bij ons kun je het contract iedere maand opzeggen, waardoor je nergens aan vastzit. Zo kun je flexibel blijven opschalen en uitbreiden en heb je altijd een bus bij de hand. Wij bieden een ruime keuze uit de nieuwste modellen. Hierdoor kun je een bus kiezen die bij jouw wensen aansluit. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

 

De voordelen van een shortlease bus

Met een shortlease bus van Dealerleasing kun je tegen een voordelig tarief een bedrijfswagen voor meerdere maanden in gebruik nemen. Zo bouw je aan een flexibel wagenpark of kun je jouw personeel voorzien van een bus bij een tijdelijke klus. Onze bedrijfswagens zijn allemaal nieuw, waardoor je representatief voor de dag komt bij de klant. Met shortlease via Dealerleasing betaal je een vast afgesproken bedrag per maand. In dit bedrag zitten ook de wegenbelasting, voertuigbelasting, reparaties en onderhoud. Kies je voor een brandstofauto? Dan hoef je alleen nog maar te tanken. Na het tekenen van het contract kun je binnen 24 uur al de weg op met de bus of bedrijfswagen van Dealerleasing. 

 

Shortleasen bus via Dealerleasing.nl 

Een betrouwbare en betaalbare partner op het gebied van shortlease is Dealerleasing. Met ruim 400 auto’s op voorraad heb je een ruime keuze. Zo vind je een bus shortlease, die aansluit bij jouw wensen. Zowel zakelijk als particulier kun je gebruikmaken van onze shortlease auto’s. Met een bus heb je veel laadruimte, waardoor grote bestellingen of objecten vervoerd kunnen worden. Met een shortlease auto heb je tijdelijk extra vervoer en zit je nergens aan vast. Zo kunnen wij het contract afstemmen op jouw bedrijf. Er kan ook een contract op maat worden samengesteld, welke voldoet aan jouw wensen. De auto’s worden tegen een meerprijs door het hele land afgeleverd of je kunt de auto zelf komen ophalen. Voor meer informatie over de voordelen van shortleasing kun je contact met ons opnemen. 

 

Waarom Shortlease?

Hulp nodig?

Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?