MKB Shortlease auto's

Shortlease Audi Q8
Vanaf 2.719,- p/mnd
SUV
excl. BTW
Shortlease Opel Astra
Vanaf 699,- p/mnd
Hatchback
incl. BTW
22%
Shortlease Opel Combo L1H1
Vanaf 499,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
excl. BTW
Shortlease Opel Movano Bakwagen
Vanaf 1.319,- p/mnd
Bakwagen
excl. BTW

Shortlease voor de MKB-er

De autolease branche, waaronder ook shortlease, is de laatste jaren sterk gegroeid aan populariteit. Ook onder ondernemers is dit een zeer geliefde mobiliteitsoplossing. Niet geheel onlogisch omdat klanten bezoeken met een auto waarmee uw werknemers voor de dag kunnen komen vaak een must is. Shortlease is daarom de oplossing, het voorziet u in uw mobiliteitsbehoeften zonder direct een grote financiële verplichting aan te gaan.

 

Flexibel

Doordat Dealerleasing zo flexibel is, is het dan ook voor veel ondernemers een groot voordeel om te kiezen voor zakelijke shortlease. U kunt al voor shortlease kiezen vanaf één maand, waarbij ook een opzegtermijn van slechts één maand geldt. Geld betalen voor stilstand van uw voertuig is dus verleden tijd. Bovendien rijden uw werknemers altijd in een nette, keurig onderhouden auto of bedrijfswagen. Heeft u bijvoorbeeld spijt van de grootte van de bedrijfswagen, dan kan het voertuig al na een maand (als u voor een maandcontract hebt gekozen) omgeruild worden voor een kleiner of groter model. Dat is flexibiliteit in de breedste zin van het woord.

 

Zorgeloos leasen

Zakelijke shortlease of lease betekent rijden zonder zorgen. Dat komt omdat u vaste maandelijkse kosten hebt, waar alles bij is inbegrepen: onderhoud, pechhulp in Europa, allriskverzekering, afschrijving, belastingen, gratis haal- en- brengservice en vervangend vervoer bij onderhoud. In de meeste gevallen bent u zakelijk financieel gezien voordeliger uit dan wanneer u zelf auto’s koopt. Schades en onderhoud zijn vaak onvoorzien en u kunt er pech mee hebben. Los daarvan kost een eigen auto tijd om te onderhouden en bij schades bent u nog meer tijd kwijt. Deze kostbare tijd en energie kunt u beter in uw bedrijf steken.

 

MKB shortlease voor werkgevers

U kunt ervoor kiezen om een huurauto te regelen voor het personeel. Dit is vaak duurder dan een shortlease. Wij bieden shortlease met uitstekende voorwaarden aan. Zo kunt u bij ons altijd direct uit voorraad een leaseauto krijgen met een korte termijncontract. Hiermee speelt u helemaal in op de veranderlijke omgeving van uw MKB, maar ook in de wereld van mobiliteit. Denk aan brandstof, bijtelling of andere wetgevingen, zoals de WLTP en de IFRS. Als ondernemer in het MKB bent u waarschijnlijk goed op de hoogte. Met een shortlease kunt u inspelen op deze veranderingen. Een elektrische leaseauto was misschien in 2018 erg interessant, maar in 2019 zijn de regels omtrent de bijtelling veranderd. Een shortlease biedt u de mogelijkheid om niet tegen onnodige kosten aan te lopen en ook uw personeel te voorzien van een auto. Het inschakelen van shortlease betekent ook dat u profiteert van alle voordelen die full operational lease met zich mee brengt.

 

MKB lease

Veel ondernemers in het MKB hebben liever het wagenpark niet in eigen beheer. Het behoort niet tot de kernactiviteiten van u als ondernemer. Als een MKB bedrijf ervoor kiest om het wagenpark in eigen beheer te houden, dan kost dit vaak veel tijd en geld. Bij Dealerleasing zijn we graag de zakelijke partner van ZZP’ers, starters, detacheerders en voor het MKB. Mocht u een wagenparkbeheerder in dienst hebben, dan schakelen wij direct met die persoon. Op deze manier kunt u zich focussen op de werkzaamheden die u uitvoert. Als u actief bent in een MKB bedrijf dan bepaalt u samen met uw collega’s voor een groot gedeelte hoeveel banen er in Nederland zijn. Het MKB is daarom ook logischerwijs een erg belangrijke markt voor ons. Wij voorzien uw personeel graag van een zakelijke lease.

 

Wat doen wij voor het MKB?

In het MKB heeft u behoefte aan persoonlijk advies. Bij Dealerleasing zijn we expert op het gebied van zakelijke lease. We begrijpen exact in welke levensfase uw bedrijf zich bevindt. In het MKB zit u hoogstwaarschijnlijk in de groeiende fase. Misschien heeft u net de stappen genomen om extra personeel aan te nemen. U wilt in dat geval dat een betrouwbare partner om de werknemers te voorzien van een leaseauto. Ook is het leasen van een enkele auto natuurlijk gewoon een mogelijkheid. Bij Dealerleasing kunt u rekenen op heldere voorwaarden en een leaseauto die bij uw bedrijfsvoering past. Wij nemen snelle stappen om u zo snel mogelijk te voorzien in uw mobiliteitsbehoefte. Op een representatieve manier aankomen bij zakelijke relaties is voor het MKB extra belangrijk. Een eerste indruk kunt u namelijk geen tweede keer maken en de concurrentie is vaak gigantisch. Wij zetten een extra stap voor u om ervoor te zorgen dat u zekerheid heeft bij uw zakelijke leasepartner.

Foto Henry

Waarom Shortlease?

Hulp nodig?

Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?