Shortlease Volkswagen Transporter

Een shortlease Volkswagen Transporter

Ben je op zoek naar een tijdelijke Volkswagen Transporter? Dan kies je voor een shortlease Volkswagen Transporter via Dealerleasing. Hiermee kun je maximaal 18 maanden gebruikmaken van deze bedrijfswagen. Na de 18 maanden kun je weer een nieuw shortlease contract afsluiten. Heb je de Volkswagen Transporter minder lang nodig? Dan kun je de korte termijn lease na één maand dagelijks stopzetten. Via Dealerleasing krijg je de laagste prijsgarantie voor alle auto’s en bedrijfswagens. Hierdoor kun jij betaalbaar en flexibel de weg op, zonder dat je ergens aan vastzit. De Volkswagen Transporter is daarnaast een populaire keuze, omdat je veel kunt vervoeren en het een betrouwbare bedrijfsauto is waarmee je representatief voor de dag komt. Vraag vandaag nog extra informatie aan.


De voordelen van een shortlease Volkswagen Transporter

Door via Dealerleasing te kiezen voor een shortlease contract, kun je flexibel inspelen op de behoefte van het bedrijf. Zo bieden wij een op maat gemaakt contract aan, welke aan al jouw wensen kan voldoen. Door ons inkoopbeleid profiteer jij van een voordelige shortlease. Daarnaast kun je maandelijks bepalen of je de Volkswagen Transporter nog in gebruik neemt of dat je de lease stopzet. Een shortlease Volkswagen Transporter zorgt voor flexibiliteit op de werkvloer. Bij tijdelijke projecten of seizoensgebonden klussen kan shortlease een goede optie zijn. Zeker tegen de voordelige tarieven die wij aan kunnen bieden, is shortlease een interessante keuze.

Shortlease Volkswagen Transporter via Dealerleasing

Wanneer je een Volkswagen Transporter shortlease afsluit via Dealerleasing, kun je binnen 24 uur al gebruikmaken van de Transporter. Ideaal wanneer er nood aan de man is. De auto’s en bedrijfswagens worden door het hele land afgeleverd tegen een meerprijs. Door vooraf een vast bedrag per maand af te spreken weet je iedere maand waar je aan toe bent. De contracten die we aanbieden zijn ook voorzien van verzekeringen en belastingen. Zo hoef je bij het shortleasen van een Volkswagen Transporter alleen nog de brandstofkosten bovenop het maandelijkse bedrag te betalen. Voor meer informatie over de mogelijkheden van shortlease kun je contact opnemen met onze adviseurs. Samen kunnen we kijken of we een mooi op maat gemaakt contract kunnen samenstellen, die bij jouw wensen past.

 

Waarom Shortlease?

Hulp nodig?

Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?