Shortlease ideale oplossing voor uw wagenpark

Shortlease Skoda Karoq
Vanaf 689,- p/mnd
SUV
excl. BTW
22%
Shortlease Citroën C1
Vanaf 519,- p/mnd
Hatchback
incl. BTW
22%
Shortlease Ford Transit L2H2
Vanaf 659,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
excl. BTW
Shortlease Mercedes Benz Vito L2H1 Koelwagen
Vanaf 1.139,- p/mnd
Koelwagen
excl. BTW

Shortlease voor Wagenparkbeheerder

Als wagenparkbeheerder denkt u ongetwijfeld vaker aan een auto leasen dan aan een auto huren. Personeel is in de meeste gevallen voor langere tijd in dienst, dus de behoefte aan mobiliteit is vaak op lange termijn. Toch kan het voorkomen dat u te maken krijgt met (onverwachte) stilstand. Als het wagenpark groot is en er verloop is in het personeelsbestand, dan kan het zomaar voorkomen dat een auto stil komt te staan. Als wagenparkbeheerder moet u steeds opnieuw de puzzel maken om te zorgen voor een optimale samenstelling van het wagenpark. Shortlease is dan voor u de uitkomst. Geen langlopende verplichtingen, en direct kunnen inspelen op nieuwe situaties.

 

Waarom liever shortlease dan huren?

Binnen uw bedrijf zal het regelmatig voorkomen dat er behoefte is aan een tijdelijk vervoersmiddel. Dit kan komen door een tijdelijke opdracht of een nieuwe collega met een tijdelijk contract. In het verleden kozen veel bedrijven ervoor om een auto te huren, zodat ze niet vast zaten aan de verplichtingen van een vast leasecontract. Shortlease is hiervoor de oplossing. Met shortlease combineer je de flexibiliteit van een auto huren met de lage maandlasten van een auto leasen. Het grote voordeel van shortlease is natuurlijk dat onze contracten ‘all inclusive’ zijn en dat onze shortlease per maand opzegbaar is. Zo voorkomt u stilstand in uw wagenpark, omdat auto’s simpelweg weer terug gebracht kunnen worden als deze niet meer nodig zijn.

 

Shortlease op basis van full operational lease

Bij Dealerleasing profiteert iedereen van de laagste prijzen die wij in de markt kunnen bieden. Doordat wij onze auto’s zelf inkopen met de beste kilometrage, kleur en specificaties kunnen wij u perfect voorzien in uw behoefte. Door ons inkoopproces expliciet in eigen beheer te hebben, kunnen we deze auto’s aanbieden tegen een vaste lage prijs. Onze shortlease is altijd op basis van full operational lease. Dat betekent dat alleen de brandstof niet is inbegrepen in de maandelijkse leaseprijs. De flexibiliteit van deze contracten is een unieke eigenschap wat dit product zo populair maakt in het zakelijke leasen van auto’s. Deze combinatie van huren en leasen is daarom de mobiliteitsoplossing voor elk wagenpark. Het gevoel van vrijheid is een belangrijke reden voor veel ondernemers om te kiezen voor shortlease. Uw werkgever zal dankzij shortlease ook eerder bereid zijn om leaseauto’s aan personeelsleden te vertrekken, zonder dat er angst heerst aan de verplichtingen van langlopende contracten. Dat werkt prettig voor iedereen!

 

Het belang van flexibiliteit

Tijdelijke medewerkers hebben auto’s nodig met korte contracten. Soms zijn er ook korte opdrachten die tijdelijk vervoer vereisen. Vast personeel heeft weer meer behoefte aan langdurige, reguliere leasewagens. Het zijn allemaal verschillende vormen die u als wagenparkbeheerder onder controle moet houden, een complexe uitdaging. Daarom is het fijn om te weten dat u bij Dealerleasing een vaste procedure en contactpersoon heeft voor het ophalen en weer inleveren van uw lease voertuig(en). U heeft daardoor raakvlak meer met de verschillende contracten en verschillende doeleinden van leaseauto’s. Shortlease is namelijk geschikt voor zowel langdurige contracten als korte contracten. Het bundelen van alle opdrachten, binnen uw organisatie tot één opdracht, maakt uw werk als wagenparkbeheerder een stuk eenvoudiger.

 

Bij Dealerleasing staan we klaar voor alle wagenparkbeheerders om opdrachten uit te voeren. We bekijken samen de wensen van uw organisatie en doen een aanbod die u niet kunt afslaan! We kunnen zowel personenauto’s als bedrijfswagens leveren in verschillende klasse en zoeken altijd naar de beste betaalbare oplossing.

Foto Henry

Waarom Shortlease?

Hulp nodig?

Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?