Starterslease aanbod

Shortlease Seat Mii Electric
Vanaf 519,- p/mnd
Hatchback
incl. BTW
4%
Shortlease BMW X2
Vanaf 1.179,- p/mnd
SUV
incl. BTW
22%
Shortlease Citroën Jumpy L3H1
Vanaf 629,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
excl. BTW
Shortlease Peugeot Expert L2H1
Vanaf 609,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
excl. BTW

Shortlease voor starters

Startende ondernemers ondervinden in de markt van auto leasen vaak een vergeten gevoel. Bij Dealerleasing hoeft u zich niet druk te maken over uw zakelijke positie. Wij bedienen namelijk zowel grote als kleine ondernemers. Dealerleasing maakt geen enkel onderscheid in ondernemers die net begonnen zijn of inmiddels al wat ervaring hebben opgedaan. Er is geen enkele opdracht die wij uit de weg gaan. Een zakelijke leaseauto moet beschikbaar zijn voor elke ondernemer, hoelang u ook ondernemer bent. Dit is anders dan bij andere leasemaatschappijen, die starters vaak niet accepteren. Dit heeft te maken met het risico dat er ontstaat. Als startende ondernemer heb je nog geen zekerheid opgebouwd. Bij Dealerleasing kijken we naar jouw persoonlijke situatie en adviseren je een passende mobiliteitsoplossing. Een shortlease is ook zeer geschikt voor starters. Mochten de zaken in de toekomst niet gaan zoals je dat zou willen, dan kun je eenvoudig van jouw leasecontract af. Dat is nou flexibel leasen bij Dealerleasing.

 

De volgende situaties zien wij vaak bij starters gebeuren:

  • De bank accepteert geen aanvraag voor een financiering
  • Het bedrijf is te jong voor een lease, meestal jonger dan 3 jaar
  • Er zijn geen jaarcijfers beschikbaar

 

Voor Dealerleasing zijn dit geen redenen om je af te wijzen. Je hebt ook geen financiering nodig, wat het risico wat meer beperkt. Als je net jouw eigen bedrijf bent begonnen is het prettig om in een representatieve auto bij nieuwe zakenrelaties te arriveren.

 

De voordelen van starterslease

Het grote voordeel voor starters is dat je niet aan lange leasecontracten zit gebonden. Als startende ondernemer ben je vast en zeker op de hoogte van de toekomst. Bij het maken van de toekomstplannen heb je ongetwijfeld gedacht aan de veranderende mobiliteitsmarkt. Als starter heb je hiermee een voorsprong genomen op de reeds bestaande zakelijke markt. Shortlease biedt namelijk de uitkomst voor zakelijke rijders die in willen spelen op nieuwe trends en ontwikkelingen. Het wisselen van een auto werkt hetzelfde als een shortlease opzeggen. Je kunt namelijk na de eerste maand dagelijks opzeggen. Dit houdt ook in dat je jouzelf een upgrade kunt geven op het moment dat de zaken erg goed gaan. Heb je personeel in dienst? Ook dan kun je eenvoudig jouw personeel van een leaseauto van de zaak voorzien. Onnodige stilstand voorkom je in dit geval altijd.

 

Starters profiteren net als andere zakelijke rijders van de vele voordelen van shortlease. Je gaat een shortleasecontract aan op basis van full operational lease. Dit houdt in dat je naast het betalen van een maandelijks leasebedrag alleen nog maar hoeft te tanken. Een shortlease is in veel gevallen bijna net zo scherp geprijsd als een normale full operational lease. Dit komt dankzij onze uitstekende marktkennis en het slim inkopen en verkopen van voertuigen.

 

Als starter profiteer je met een shortlease in ieder geval van de volgende voordelen:

  • Flexibel opzegbaar na de eerste maand
  • Wij hebben geen bankgaranties nodig
  • Wij zijn niet geïnteresseerd in jouw jaarcijfers
  • Jouw situatie wordt persoonlijk bekeken en we vertrouwen jouw toekomstplannen

 

Net als starters, zijn ook alle andere zakelijke rijders bij ons van harte welkom. Onze specialisten zijn gericht op de zakelijke markt. Ook het MKB, de ZZP’ers en detacheerders kunnen bij ons langskomen voor een persoonlijk gesprek. Wij hebben vele auto’s op voorraad staan en onze specialisten voorzien je graag van een passend advies. Het is ook mogelijk om het gewenste voertuig te bekijken in ons eigen wagenpark. Zo weet je zeker dat je altijd de weg op gaat met het gewenste voertuig.

Foto Henry

Waarom Shortlease?

Hulp nodig?

Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?