Tijdelijke flexibele mobiliteit: flexibel shortleasen
Tijdelijke flexibele mobiliteit: flexibel shortleasen

Tijdelijke flexibele mobiliteit: flexibel shortleasen

In deze blogpost kijken we naar de vele voordelen van tijdelijke flexibele mobiliteit, flexibel shortleasen en waarom flexibel leasen als werkgever zo populair is. Werkgevers zoeken naar flexibele oplossingen voor hun mobiliteitsbehoeften en flexibel zakelijk leasen is hiervoor een prima alternatief. Wat maakt zakelijk shortleasen zo geschikt voor werkgevers?

Wat is flexibel zakelijk shortleasen?

Flexibel zakelijk shortleasen is een flexibele manier om voertuigen te leasen, waarbij de looptijd van het contract op maat kan worden gemaakt. Met een zakelijke shortlease is het mogelijk om een leasecontract af te sluiten met een maximale looptijd van 24 maanden. Je kunt dus een looptijd t/m 24 maanden selecteren die het beste bij jou aansluit. Na de afgesproken looptijd is het leasecontract maandelijks opzegbaar, maar je kunt er ook voor kiezen om te blijven rijden in het leasevoertuig. Een shortlease contract is dus ideaal voor werkgevers die geen langdurige verplichtingen aan willen gaan.

Waarom flexibel leasen als werkgever?

Er zijn veel redenen waarom werkgevers ervoor kiezen om flexibel te (short)leasen. Ten eerste is zakelijk shortleasen een goedkope manier om in een auto of bedrijfswagen te kunnen rijden. Daarnaast kun je de totale kosten van de lease verlagen, omdat er geen lange looptijd is en je dus niet aan een langdurig leasecontract vastzit. Hierdoor betaal je dus nooit voor stilstand van de auto. In het maandelijkse bedrag voor een zakelijke shortlease zijn daarnaast al de kosten voor onderhoud, reparaties en verzekeringen inbegrepen. Het enige wat jij nog hoeft te betalen is de brandstof.  

 

Een ander voordeel van flexibel shortleasen is dat je leasecontract eventueel aangepast kan worden aan veranderende mobiliteitsbehoeften. Hierdoor sluit jouw leasecontract altijd aan op je bedrijf. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een bedrijfswagen te upgraden wanneer er behoefte is aan meer laadruimte of meer zitplekken. 

 

Tot slot is flexibel leasen een duurzame en milieuvriendelijke optie. Vaak worden de nieuwste modellen ingezet. Deze nieuwere modellen zijn over het algemeen duurzamer en milieubewuster dan oudere voertuigen, dankzij de nieuwe gebruikte technologieën. Kies je voor een shortlease, dan kies je meestal dus ook voor een duurzame oplossing. 

Conclusie

Flexibel zakelijk shortleasen is een geweldige manier om auto’s en bedrijfswagens te leasen, met vele voordelen voor werkgevers. Het is goedkoper dan leasen voor een langere termijn, het is flexibel aan te passen aan je behoeftes, je hebt weinig omkijken naar de auto want vrijwel alle kosten zitten in het maandelijkse bedrag inbegrepen en het is vaak duurzaam en milieuvriendelijk. Flexibel zakelijk shortleasen is dus de ideale mobiliteitsoplossing.

Leasen bij Dealerleasing: de voordelen
  • Laagste prijsgarantie
  • Levering in heel Nederland
  • Binnen 24 uur rijden

Bekijk hier ons volledige aanbod.

Categories
Shortlease Skoda Kamiq
Shortlease Skoda Kamiq
Vanaf 609,- p/mnd
SUV
excl. BTW
22%
Shortlease Ford Transit L4H3
Shortlease Ford Transit L4H3
Vanaf 709,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
excl. BTW
Bijtelling in 2024

Bijtelling in 2024

Alyssa
4 January 2024
Het nieuwe jaar is weer aangebroken, en zoals altijd brengt dit bepaalde veranderingen met zich mee. Voor zakelijke...
Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?