Beoordeling over Dealerleasing

Wij horen graag jouw ervaring met onze diensten! Dit helpt ons om de processen te verbeteren zodat we je nog beter van dienst kunnen zijn. Daarom maken wij het mogelijk om op verschillende kanalen een recensie over ons achter te laten. Met hoeveel sterren wil jij Dealerleasing beoordelen?

 

Waarom een beoordeling over Dealerleasing schrijven?

Het kenbaar maken van jouw mening en ervaring is erg waardevol voor ons én onze toekomstige klanten. Dit helpt ons met het verbeteren van onze dienstverlening, en potentiële klanten met het maken van hun keuze.

J. Janssen
Read More
Erg prettige ervaring. Snel en duidelijk opweg geholpen. De overzichtelijke service geeft een goed en veilig gevoel over de dienstverlening. Bij vragen word je direct geholpen. Zeker een aanrader voor zzp-ers in de zorg.
A. Burgers
Read More
Super goed geholpen door Bram, top! Vriendelijk, behulpzaam en overal een oplossing voor. 100% betrouwbaar, aanrader dus! Nogmaals bedankt.
C. Van Hoof
Read More
Prettige samenwerking, komen afspraken na!
P. Roodnat
Read More
Wij hebben nu 2 jaar goed contact met Dealerleasing en hebben inmiddels een aantal auto's via Dealerleasing rijden. Een partij die met je meedenkt en eerlijk is over wat ze aanbieden. (absoluut geen addertjes onder het gras) Wij zijn erg tevreden en gaan ook zeker in de toekomst weer nieuwe overeenkomsten met Dealerleasing aan! Absolute aanrader!!!!
J. Huisman
Read More
Goed en snel aan een auto geholpen, fijne service
G. L.
Read More
Hele goede samenwerking, kom er al jaren. Altijd netjes op tijd en erg goede service. Zou deze partij zeker aanraden boven andere lease partijen.
Previous
Next

Dealerleasing beoordelen

Op Google heeft Dealerleasing al meer dan 200 reviews verzameld, en ook op andere platforms hebben al vele consumenten ons beoordeeld. Wil jij nu zelf ook een recensie over ons achterlaten? Dat kan op verschillende manieren:

  • Google: kies eerst het aantal sterren dat je Dealerleasing wilt geven, en licht dit vervolgens toe. Ook het plaatsen van een foto is mogelijk.
  • Trustpilot: ook hier kies je een sterren-score, en schrijf je je ervaringen op.
  • Feedback Company: kies een score o.b.v. sterren en geef je mening.

Heb je een minder goede ervaring met Dealerleasing? Dan zouden wij graag met je in contact komen om je klacht samen op te lossen. Dit kan door te bellen naar 088 – 700 1818 of door te mailen naar klachten@dealerleasing.nl. We hopen dat je ons na het oplossen van je klacht alsnog positief wilt beoordelen.

Waarom Shortlease?

Hulp nodig?

Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?