Leasen met negatieve BKR registratie?

Een auto leasen met een negatieve BKR registratie is in veel gevallen bij Dealerleasing geen probleem. Wij beoordelen je situatie zelf en laten dit niet door een extern bureau of kredietverstrekker doen. Wij werken open en transparant. Ook kijken wij samen met je naar de lease mogelijkheden. We gaan ervan uit dat je als ondernemer goed kunt inschatten welke financiële mogelijkheden je hebt voor jouw mobiliteit. Een stukje vertrouwen dat wij hebben in onze potentiële klanten.

Wanneer krijg je een BKR registratie?

Als je een lening aangaat van meer dan €250 wordt deze geregistreerd bij het Bureau Krediet Registratie in Tiel, afgekort BKR. Heb je in het verleden ooit problemen gehad bij het terugbetalen van een lening? Dan kun je geregistreerd staan met een negatieve BKR-registratie. Ook al heb je inmiddels al aan jouw verplichtingen voldaan, een nieuwe lening afsluiten is dan vaak niet meer mogelijk. Als je een auto gaat leasen zal de leasemaatschappij jouw financiële situatie beoordelen. Hiervoor gebruiken ze vaak externe kredietbeoordelaars. Een afwijzing is dan vaak het gevolg. Bij Dealerleasing doen we dit anders. Wij hebben namelijk onze eigen specialisten in dienst en die beoordelen jouw situatie zelf. Omdat we dit niet door externe partijen laten doen, maar in staat zijn om dit zelf te beoordelen, kunnen wij jouw situatie veel beter in kaart brengen. Een negatieve BKR registratie hoeft daarom in veel gevallen niet te betekenen dat je geen shortlease contract aan kunt gaan.

“Shortlease is na verloop van je contract per kalendermaand opzegbaar. Dit geeft niet alleen flexibiliteit voor ons, maar ook voor jou als klant.”

De voordelen van Dealerleasing m.b.t. een negatieve BKR-registratie

 

Uit ervaring blijkt dat we in 80% van de gevallen klanten met een negatieve BKR registratie kunnen helpen. Omdat shortlease weinig risico met zich meebrengt, is het voor ons ook gemakkelijker om een contract met je af te sluiten. Shortlease is na de contractperiode maandelijks opzegbaar. Dit geeft niet alleen flexibiliteit voor ons, maar ook voor jou als klant. Mocht jouw situatie veranderen, dan kun je gemakkelijk het contract opzeggen. Bij andere leasevormen is er vaak sprake van lange termijn contracten en wordt jouw financiële achtergrond zwaarder meegewogen.

 

Wat zijn de gevolgen van een negatieve BKR registratie?

 

Een negatieve BKR registratie kun je altijd voorkomen door op tijd te betalen. Helaas is dit voor ondernemers niet altijd mogelijk. Meerdere factoren kunnen ervoor zorgen dat je op enig moment niet in staat bent om te betalen. Een negatieve BKR registratie is het gevolg. Met een verzoek tot aanpassing kun je een registratie laten verwijderen. Tot die tijd kan het moeilijk zijn om een bedrijfsauto te leasen. Dit heeft alles te maken met het risico dat de leasemaatschappij neemt, zeker als je geïnteresseerd bent in een contract voor een langere termijn. Mocht deze situatie op jou van toepassing zijn, dan vinden we het bij Dealerleasing belangrijk om naar jouw verhaal te luisteren. Een shortlease is namelijk een erg goede uitkomst voor deze situaties. Op korte termijn ben je voorzien van mobiliteit en je hoeft geen langlopende verplichting aan te gaan.

Alle voordelen op een rijtje

Shortlease Hyundai Tucson
Vanaf 1.149,- p/mnd
SUV
incl. BTW
22%
Shortlease Hyundai Tucson
Vanaf 949,- p/mnd
SUV
excl. BTW
22%
Shortlease Mercedes-Benz Sprinter L2H2 Koelwagen
Vanaf 1.829,- p/mnd
Koelwagen
excl. BTW
Shortlease Ford Transit L3H2 Koelwagen
Vanaf 1.779,- p/mnd
Koelwagen
excl. BTW

Waarom Shortlease?

Hulp nodig?

Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?