Bezwaren Dealerleasing

Wat vervelend dat je ervaring met Dealerleasing misschien niet helemaal naar wens was en dat je een bezwaar hebt. Wij leveren onze klanten graag een fijne dienstverlening. Flexibele mobiliteit die zorgt voor een tevreden klant. Dat is ons doel. Ben je om een bepaalde reden niet tevreden? Dan horen wij graag je beklag. Op die manier kunnen wij je feedback meenemen in de toekomst.

 

Aanklacht Dealerleasing

Wanneer je een bezwaar in wilt dienen tegen Dealerleasing dan kun je op twee manieren bij ons terecht. 

  1. Bel naar: 088 – 700 1818
  2. Stuur ons een mail via: klachten@dealerleasing.nl

Wanneer wij je beklag hebben ontvangen zullen wij snel contact met je opnemen om samen te zoeken naar een passende oplossing. Het is voor ons van uiterst belang dat het bezwaar naar jouw wens wordt opgelost.

 

Beoordeling na klacht

Hebben wij je klacht goed opgelost? Dan zouden wij het erg waarderen als je alsnog een review achter wilt laten op Google, Trustpilot of Feedback Company. Wij hopen namelijk dat onze klachtenafhandeling er voor zorgt dat jij alsnog met een glimlach ‘de deur uit loopt’.

T. Jongenotter
Read More
Fijn bedrijf! Al meerdere keren een lease auto afgenomen en steeds weer tevreden over de afhandeling en en het meedenken met de klant. Henry is mijn vaste contactpersoon en weet op een goede manier in te spelen op de wensen van de klant! Je komt er altijd uit met Dealerleasing!
D. Cvijanovic
Read More
Mijn complimenten aan Bianca! Ik ben ontzettend goed geholpen vorige week! Ik was ontevreden met de kleur van mijn auto, binnen een uur heeft ze de gewenste auto voor mij gevonden. Gister de auto in ontvangst mogen nemen, de oude ingeruild. Super tevreden. Dit bedrijf levert top service, en is daarnaast altijd klantvriendelijk. Je wordt hier goed en snel geholpen. Duidelijke communicatie en vriendelijke mensen. Als je netjes omgaat met de auto, dan heb je een hele fijne samenwerking voor een langere tijd.
J. Martina
Read More
Netjes geholpen bij een probleem. Duidelijke afspraken gemaakt, die zij ook nakomen.
G.
Read More
Wat tegen slagen gehad netjes opgelost daarom 4,5 ster en geen 5.
Previous
Next

Waarom Shortlease?

Hulp nodig?

Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?