Shortlease BMW

Shortlease BMW: sportief en comfortabel autorijden

In ruim 100 jaar heeft BMW zich ontwikkeld tot een van meest toonaangevende automerken ter wereld. De afkorting BMW staat voor Bayerische Motoren Werke. Oorspronkelijk maakt het bedrijf uit Beieren naam met de ontwikkeling en de productie van vliegtuigmotoren. Later verschuift de focus naar auto’s. Nog steeds blinkt BMW uit in sportieve modellen met een sterke motor. En uiteraard is BMW volop bezig met de ontwikkeling van emissiearm en duurzaam autorijden. Met shortlease BMW geef je vorm en inhoud aan sportief en comfortabel autorijden.

 

 

Zakelijk of privé: profiteer van shortlease BMW

Wil je profiteren van de combinatie shortlease en BMW? In het uitgebreide wagenpark van Dealerleasing staat een groot aantal modellen en luxe uitvoeringen startklaar. Ook als je privé of zakelijk voor een korte periode een auto nodig hebt. Ben je als zakenman of particulier helemaal verkocht als je in de sportief uitgevoerde BMW X2 rijdt? Is de comfortabele, energiezuinige BMW X3 de enige logische keuze, omdat je voorkeur uitgaat naar een SUV? Of ga je voor de ultieme elektrische rijervaring, een lage bijtelling en een bijdrage aan het milieu met THE iX?!

 

 

Een BMW voor een vast maandbedrag

De uitstraling van alle modellen van BMW is jaloersmakend. Wil je zelf ervaren hoe het is om achter het stuur van een BMW te zitten? Kies dan voor shortlease bij Dealerleasing. Hoe werkt het? Één keer in de maand schrijven we een vast bedrag af op je rekening. In ruil daarvoor geniet je van zorgeloos rijplezier. Op de snelweg, op provinciale wegen en in de bebouwde kom.  Na een maand zet je eenvoudig een punt achter je shortlease BMW-contract. Wil je overstappen naar een ander model? Ook dat regel je eenvoudig via Dealerleasing.

 

 

Shortlease BMW bij Dealerleasing

Instappen en wegrijden in een BMW? Met shortlease bij Dealerleasing schakel je in een handomdraai door naar je favoriete model. Interesse in shortlease? Bekijk op je gemak de modellen en uitvoeringen van BMW die we op voorraad hebben. Of vraag in één van onze vestigingen om een deskundig advies van een ervaren leaseadviseur. Waar je voorkeur ook naar uitgaat: jouw behoefte en budget zijn bepalend voor het shortlease BMW-contract dat je afsluit.

Waarom Shortlease?

Hulp nodig?

Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?