Shortlease Citroën

Shortlease Citroën, romantisch genieten in hedendaags design

Als één automerk de Franse romantiek vertegenwoordigt, dan is het Citroën wel. Als sinds de start van het bedrijf in 1919 zitten creativiteit en technologie in het DNA van het beroemde Franse automerk. Iconische modellen zoals de Citroën 2CV (de eend) of de Citroën DS (de snoek) staan in het collectieve geheugen van de autoliefhebber gegrift. Vandaag de dag staat Citroën nog steeds voor de unieke combinatie van design, comfort, innovatie en avontuur. Vanzelfsprekend kun je als liefhebber bij Dealerleasing terecht voor een shortlease Citroën contract dat past bij jouw wensen en budget.

 

 

Representatieve zakenauto of comfortabele gezinsauto 

In welk model Citroën ben jij als automobilist straks minimaal 1 maand in je element? Ga je voor een representatieve zakenauto om klanten te bezoeken? Of heb je liever een comfortabele gezinsauto voor een weekendje weg? Als je bij Dealerleasing een shortlease Citroën contract tekent, heb je volop mogelijkheden om te voorzien in je mobiliteitsbehoefte. Welke keuze je ook maakt: elk model is 100% toegesneden op jouw budget en behoefte.  Vanzelfsprekend zijn onderhoud, reparatie, hulp bij pech onderweg en motorrijtuigenbelasting bij de prijs inbegrepen.

 

 

Je geliefde model Citroën voor vast maandbedrag

Citroën heeft een uitstekende naam opgebouwd met het ontwerp van zeer efficiënte motoren en een laag brandstofgebruik. Beide voordelen spelen ongetwijfeld een rol om voor shortlease Citroën te kiezen. Dealerleasing is synoniem met flexibiliteit en een hoogwaardige service. Elke maand betaal je een vast bedrag om rond te rijden in je geliefde model Citroën. Na de eerste maand kun je maandelijks je shortlease Citroën contract eenvoudig opzeggen. Wil je liever upgraden naar een ander model? Ook deze keuze maken we bij Dealerleasing snel in orde.

 

 

Shortlease Citroën en Dealerleasing: succesvolle combinatie

Wil je als zakelijke of particuliere rijder minimaal 1 maand rondrijden in een Citroën? Kies voor shortlease van Dealerleasing en ga zonder zorgen in je favoriete auto de weg op. Je hebt de keuze uit een groot aantal. Interesse? Bekijk online het aanbod van modellen en luxe uitvoeringen. Of vraag onze leaseadviseurs voor een goed onderbouwd advies. Overal in Nederland staan ze voor je klaar om je op weg te helpen!

Waarom Shortlease?

Hulp nodig?

Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?