Shortlease Fiat

Shortlease Fiat: Italiaanse traditie in een modern jasje

Met volle teugen genieten van rijden in een Fiat, zonder dat je lang vastzit aan een contract. Dat is de kracht van shortlease bij Dealerleasing. Het Italiaanse automerk Fiat combineert authentiek design aan klasse. Zowel zakelijk als privé gooit Fiat hoge ogen. Nieuwsgierig? Loop eens binnen voor een op maat gesneden shortlease Fiat contract.

Shortlease Fiat voor particulier én ondernemer

Welk model gooit bij jou als particulier of ondernemer hoge ogen? Kun je de verleiding van een Fiat 500 niet weerstaan? Of draai je liever de contactsleutel om van een Fiat Punto of Fiat Grande Punto, de comfortabele hatchback van het merk dat zijn oorsprong in Turijn heeft. Het wagenpark van Dealerleasing biedt een ruime keuze uit meerdere modellen voor shortlease Fiat. Ben je in je element in een Fiat, dan stemmen onze Leaseadviseurs je shortlease Fiat contract af op je wensen en financiële mogelijkheden.

Rijden in een Fiat shortlease voor een vast bedrag per maand

Heb je als fan van Fiat voor korte tijd een auto nodig? Laat dan je oog vallen op een shortlease Fiat contract via Dealerleasing. Je betaalt bij ons elke maand een vast bedrag voor je Fiat 500, Fiat Panda of Fiat Punto. Dit bedrag is inclusief onderhoud, reparatie, motorrijtuigenbelasting en hulp bij pech onderweg. Na de eerste maand zeg je je contract eenvoudig op. Of je vraagt een upgrade naar een ander model. 

Shortlease Fiat bij Dealerleasing: prima keuze

Op zoek naar comfortabele middenklasser: compact en toch voorzien van de laatste snufjes op autogebied? Dealerleasing levert je favoriete model direct uit voorraad. Binnen no time rijd je in een Fiat de straat uit. Interesse? Check online ons aanbod aan modellen en uitvoeringen. Of bezoek één van onze vestigingen in Nederland. Onze Leaseadviseurs helpen graag om een goed onderbouwde beslissing te nemen.

Waarom Shortlease?

Hulp nodig?

Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?