Shortlease Ford

Shortlease Ford: veilig en comfortabel de weg op

Als je voor een kortere periode Ford wilt rijden is shortlease een prima keuze. Het Amerikaanse automerk heeft wereldwijd miljoenen tevreden gebruikers. En dat is niet zo vreemd. Ford staat erom bekend dat het auto’s en bedrijfswagens ontwerpt en produceert die voorzien zijn van de laatste technologische innovaties. Vooral op het vlak van veiligheid en comfort. Via shortlease bij Dealerleasing zit je straks minimaal 1 maand achter het stuur van je favoriete Fordmodel.

Shortlease Ford: zowel zakelijk als privé een ideale oplossing

Wil je de vruchten plukken van de combinatie shortlease en Ford? Het assortiment van Dealerleasing bevat een groot aantal modellen en luxe uitvoeringen die we direct uit voorraad kunnen leveren. Zie je jezelf al zitten in de Ford Focus of toch in de Ford Fiësta? Of kies je als ZZP’er of MKB’er voor de Transit, de bedrijfswagen van Ford die regelmatig in de prijzen valt. Het maakt niet uit waar je je keuze op laat vallen. Bij Dealerleasing sluit je een shortlease Ford contract af dat 100 procent aansluit bij jouw behoefte en budget.  

Rijden in een Ford voor een vast bedrag per maand

Heb je een tijdelijke auto nodig voor een specifieke opdracht? En denk je aan een compacte bedrijfswagen of een comfortabele stationwagen van Ford? Voor shortlease Ford kom je al snel bij Dealerleasing terecht. In shortlease staan we voor flexibiliteit, hoogwaardige service en de laagste prijsgarantie van Nederland. Voor een vast bedrag per maand rijd je in je favoriete model naar je werk of klanten. Wil je na een maand stoppen of een andere keuze maken? Bij Dealerleasing is opzeggen of aanpassen van je shortlease Ford contract zo geregeld.

Kom voor shortlease Ford naar Dealerleasing

Binnenkort in een Ford de openbare weg op? Met shortlease bij Dealerleasing maak je snel een keuze voor je favoriete model. Het maakt niet uit of je voorkeur uitgaat naar een gezinsauto, een klassieker of een bedrijfswagen van Ford. Interesse? Bekijk online onze modellen en uitvoeringen. Of kom langs in één van onze vestigingen. Onze Leaseadviseurs helpen je om een keuze te maken waar je helemaal achter staat. 

Waarom Shortlease?

Hulp nodig?

Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?