Shortlease Kia

Shortlease Kia

Kia is een Zuid-Koreaans automerk dat tegenwoordig onder de vlag van Hyundai vaart. Voor de productie van Kia in Europa hebben zij een fabriek in Slowakije in gebruik. Een Kia shortlease is een uitstekende keuze voor elke zakelijke rijder die op zoek is naar een degelijke auto waar je goed mee voor de dag kunt komen. Kia is een automerk dat al sinds 1944 bestaat. Ze proberen hun Aziatische klasse uit te laten stralen in de ontwerpen van verschillende modellen. Daarvoor werken ze nauw samen met Hyundai. Kia leasing is mogelijk in veel verschillende varianten. Zo kunnen zakelijke rijders een keuze maken in verschillende type auto’s. Bij Dealerleasing adviseren we u graag over de verschillende modellen van dit Aziatische automerk. Het motto van Kia is ‘The power to surprise’. We vertellen u graag meer over de populaire modellen van Kia.

Kia Picanto shortlease

De Kia Picanto is een compacte vijfdeurs hatchback die met recht in het premium segment geplaatst mag worden binnen deze categorie. De auto is alweer sinds 2004 op de markt. Door de jaren heen zijn er verschillende generaties op de markt gekomen, waarvan de laatste uit 2017. Het kiezen voor een shortlease Kia Picanto levert bij Dealerleasing vele voordelen op. Zo rijdt u in een auto die recent nog een goede upgrade heeft gekregen, waardoor deze voldoet aan de laatste technologische ontwikkelingen. De Kia Picanto is net wat groter dan de andere auto’s uit de miniklasse, waardoor het comfort in deze auto nog wat hoger is. De compactheid van de auto heeft weer het voordeel dat het rijgevoel heerlijk is en u de auto makkelijk kunt parkeren. Graag vertellen we u alles over de Picanto bij Dealerleasing. Ook deze auto kopen wij voordelig in, waardoor u altijd de scherpste tarieven aangeboden krijgt.

Kia Niro shortlease

De Kia Niro is één van de nieuwste automodellen die momenteel beschikbaar is op de automarkt. De introductie van deze auto was in 2016, maar in 2018 werd pas de volledige elektrische variant gelanceerd. De Niro is echt een auto die qua innovatie volledig met zijn tijd meegaat. De eerste introductie begon in 2016 als hybride variant. In 2017 volgde toen de plug-in hybride, alvorens in 2018 ook een volledig elektrisch aangedreven Kia Niro beschikbaar kwam. Het Zuid-Koreaanse merk bedient met de Niro ook de liefhebbers van cross-overs of mini SUV’s. De auto beschikt over enorm veel comfort tijdens het rijden dankzij een krachtige, elektrische motor. Natuurlijk is elektrisch rijden erg gunstig voor uw portemonnee. Als u dus als zakelijke rijder op zoek bent naar een elektrische auto, dan is de Kia Niro zeer geschikt voor u. Bij Dealerleasing kunt u een Niro met een shortlease contract afnemen. Dit houdt in dat u enkel nog moet betalen voor de brandstof. Het grote voordeel aan een hybride of elektrische variant is dat u goed kunt besparen op deze kosten. Wij adviseren u graag over het rijden in elektrische auto’s zoals de Kia Niro.

Kia Sportage shortlease

Een Kia Sportage shortlease is geschikt voor elke zakelijke rijder die graag een auto heeft waarbij de technologie uitstekend is doorgevoerd door de jaren heen. De Sportage werd al voor het eerst geïntroduceerd in 1993. Vanaf het moment dat de samenwerking met Hyundai begon is de Sportage erg gaan lijken op de Hyundai Tucson. De derde generatie van deze auto werd in 2010 gepresenteerd. Vanaf dat moment ging de Kia Sportage ook mee met zijn tijd. Deze SUV is erg geschikt voor elke zakelijke rijder die graag in een SUV rijdt, maar daar niet al te veel geld aan wil uitgeven. Bij Dealerleasing kunt u de Kia Sportage shortleasen. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden die er zijn en van welke voordelen u kunt profiteren.

Waarom Shortlease?

Hulp nodig?

Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?