Klachten Dealerleasing

Ten eerste: sorry! Wij betreuren het dat je een minder positieve ervaring met ons bedrijf hebt gehad. Ons doel is natuurlijk dat onze klanten blij worden van onze dienstverlening. Mocht dat niet zo zijn, dan vinden wij dat erg vervelend en zouden we het fijn vinden om in de gelegenheid gesteld te worden om dit recht te zetten. Geef daarom je klacht aan ons door, dan kunnen we samen zoeken naar een oplossing.

 

 

Klachtenprocedure Dealerleasing

Wanneer je een klacht over Dealerleasing hebt kun je deze op twee manieren aan ons doorgeven:

Na het doorgeven van je klacht over Dealerleasing nemen wij spoedig contact met je op. We kunnen dan samen bespreken wat er precies niet naar wens is, of wat er is gebeurd.

 

 

Beoordeling na klacht

Is de klachtenprocedure doorlopen en zijn we samen tot een passende oplossing gekomen? Dan vinden wij het super fijn als jij alsnog een recensie over ons achter wilt laten op een van de volgende kanalen: Google, Trustpilot of Feedback Company. Wij hopen namelijk dat onze klachtenafhandeling er voor zorgt dat jij alsnog met een glimlach ‘de deur uit loopt’.

T. Jongenotter
Read More
Fijn bedrijf! Al meerdere keren een lease auto afgenomen en steeds weer tevreden over de afhandeling en en het meedenken met de klant. Henry is mijn vaste contactpersoon en weet op een goede manier in te spelen op de wensen van de klant! Je komt er altijd uit met Dealerleasing!
D. Cvijanovic
Read More
Mijn complimenten aan Bianca! Ik ben ontzettend goed geholpen vorige week! Ik was ontevreden met de kleur van mijn auto, binnen een uur heeft ze de gewenste auto voor mij gevonden. Gister de auto in ontvangst mogen nemen, de oude ingeruild. Super tevreden. Dit bedrijf levert top service, en is daarnaast altijd klantvriendelijk. Je wordt hier goed en snel geholpen. Duidelijke communicatie en vriendelijke mensen. Als je netjes omgaat met de auto, dan heb je een hele fijne samenwerking voor een langere tijd.
J. Martina
Read More
Netjes geholpen bij een probleem. Duidelijke afspraken gemaakt, die zij ook nakomen.
G.
Read More
Wat tegen slagen gehad netjes opgelost daarom 4,5 ster en geen 5.
Previous
Next

Waarom Shortlease?

Hulp nodig?

Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?