Kort een auto leasen? Kies voor shortlease

Shortlease Audi Q7
Vanaf 2.139,- p/mnd
SUV
incl. BTW
22%
Shortlease Volkswagen E-Golf
Vanaf 689,- p/mnd
Hatchback
incl. BTW
4%
Shortlease Mercedes Benz Vito L2H1
Vanaf 729,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
excl. BTW
Shortlease Mercedes Benz eVito
Vanaf 899,- p/mnd
Gesloten bestelwagen
excl. BTW

Kort een auto leasen? Kies voor shortlease

Heb je als ondernemer of particulier voor korte tijd een auto nodig? Voor jezelf of voor medewerkers? Shortlease bij Dealerleasing is een beproefde oplossing als je kort een auto wilt leasen. Als je kiest voor shortlease ben je goedkoper uit dan als je een auto huurt. Ook zit je niet onnodig lang vast aan een longleasecontract. Je least een auto voor minimaal een maand. Heb je na een maand je shortleaseauto niet meer nodig? Je kunt je leasecontract eenvoudig – maandelijks na de initiële looptijd – opzeggen.  

 

Shortlease de auto die je graag rijdt

Dealerleasing is een betrouwbare partner voor kort een auto leasen. Bij shortlease laat je je keuze vallen op de auto die je echt graag wilt rijden. Bij de verschillende vestigingen van Dealerleasing staat een groot aantal luxe uitvoeringen van merken op voorraad. Klaar om de contactsleutel om te draaien en het gaspedaal in te drukken. Heb je als particulier of ondernemer dus een kortstondig mobiliteitsprobleem? Kom naar Dealerleasing en los met shortlease je probleem op. 

 

Vast bedrag per maand

Bij shortlease betaal je elke maand een vast bedrag. Bij deze maandelijkse leaseprijs zijn alle kosten die je maakt inbegrepen. Twee uitzonderingen: de boetes voor verkeersovertredingen en de brandstofkosten betaal je uiteraard zelf.  Heb je na een maand je shortleaseauto niet meer nodig? Geen probleem. Na een maand lever je je auto in en zeg je eenvoudig je leasecontract op.

 

Kort een auto leasen? Kom naar Dealerleasing

Zodra je je handtekening onder het leasecontract gezet hebt, ga je zorgeloos de weg op. Wil je na enkele weken of maanden je leaseauto upgraden. Ook die flexibiliteit biedt Dealerleasing met shortlease. Nieuwsgierig? Werp een blik op alle beschikbare merken en modellen. Of kom langs één van onze vestigingen. Je bent van harte welkom om bij de koffie je wensen te bespreken. Onze leaseadviseurs helpen je graag om de juiste beslissing te nemen.

Waarom Shortlease?

Hulp nodig?

Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?