Shortlease Mercedes

Shortlease Mercedes: autorijden als leefstijl

In ruim 100 jaar is Mercedes uitgegroeid tot een van meest prestigieuze automerken ter wereld. De auto-industrie dankt veel innovaties aan het Duitse automerk. En nog steeds loopt het merk voorop in de ambitie om zijn auto’s zuiniger, comfortabeler en veiliger te maken. De Formule 1 is daarbij een succesvolle proeftuin met wereldkampioen Lewis Hamilton achter het stuur van de razendsnelle bolide. Is autorijden voor jou ook een soort leefstijl?  Met shortlease Mercedes geef je vorm en inhoud aan deze manier van leven.

Zakelijk of privé een Mercedes shortleasen 

Via shortlease maak je nu voor minimaal een maand kennis met één van de topmodellen uit de renstal van Mercedes. Ervaar nu ook het unieke design, de innovatieve toepassingen en de optimale rijbeleving. Voor shortlease biedt Dealerleasing een ruime keuze uit sportieve, luxueuze of functionele modellen. Uitvoeringen in de A-klasse, de B-klasse en de C-klasse zijn vertegenwoordigd in ons wagenpark. Dat geldt ook voor het aandeel Vito’s en Sprinters voor ZZP’ers of MKB’ers.

Een Mercedes voor een vast maandbedrag

Alle modellen van Mercedes stralen pure klasse uit. Kortom: in een Mercedes mag je gezien worden bij klanten. Heb je dus voor een tijdelijke opdracht of ter overbrugging van een periode een auto nodig? Kies dan voor de perfectie, de degelijkheid en het rijcomfort van een Mercedes. Interesse? Je betaalt een vast bedrag per maand en vervolgens ga je zorgeloos in een Mercedes de weg op. Wil je na een maand je shortleasecontract opzeggen of upgraden naar een ander model? Ook dat regel je snel en gemakkelijk via Dealerleasing.

Shortlease je Mercedes bij Dealerleasing

Instappen en wegrijden in een Mercedes? Met shortlease bij Dealerleasing accelereer je razendsnel naar je favoriete model. Interesse in shortlease? Werp een blik op de modellen en uitvoeringen van Mercedes die we op voorraad hebben staan. Of laat je in één van onze vestigingen adviseren door een ervaren leaseadviseur. Welke Mercedes je ook kiest: jouw behoefte en budget bepalen het shortleasecontract dat je afsluit. 

Waarom Shortlease?

Hulp nodig?

Open WhatsApp
Dealerleasing
Welkom bij Dealerleasing. Waarmee kunnen we je van dienst zijn?